Een goede bedpartner…

Vaak lijkt een potje vrijen wel erg leuk, maar was dit ook echt zo? Hoe kan je weten of jullie beiden je stinkende best hebben gedaan. Met deze checklist kan je goed zien of je nou echt een goede bedpartner aan de haak hebt geslagen, maar ook even bij jezelf poolshoogte nemen of je nou echt zo goed bent in bed.

Communiceert

Elke relatie heeft wel gevoelige onderwerpen. Het belangrijkste is om goed met elkaar te praten. De communicatie is belangrijk tijdens en rondom de seks. Praat over wat je fijn vindt en wat niet. Ook niet geheel onbelangrijk: stel vragen over wat je partner fijn vindt. Heb je misschien seksfantasieƫn? Vertel het gewoon. Zo worden jullie samen sterker.

Neemt leiding over eigen orgasme

Wees de baas over je eigen orgasme. Het kennen van je eigen lichaam wordt als erg sexy ervaren. Wees de baas over je seksualiteit, je orgasme en de dingen die je seksueel maken. Laat dit ook zien aan je partner, zodat jullie er beiden van kunnen leren.

Kan een eigen weg gaan

Ons grootste geslachtsorgaan zit in onze hersenen. Tijdens de seks is het dan ook belangrijk dat je concentratie wel bij de daad ligt. Als de gedachten all over the placeĀ zijn is het erg lastig om te genieten van de seksualiteit. Let er dus goed op dat er enigszins focus is en niet veel afleidingen.

goede bedpartner

Geniet

Niet geheel onbelangrijk: seks moet leuk zijn. Probeer er ook echt elke seconde van te genieten, want je doet het om jou en je partner te vermaken toch?

Staat open voor veranderingen

Het beste deel van de menselijke relaties is toch de manier van veranderingen. Indien je partner open staat voor veranderingen, dan zit je goed. Het gaat met name over de uitdagingen die blijven groeien. Varieer in verschillende standjes. Dit houdt het spannend voor jou en je partner.

Vindt voorspel belangrijk

Vrouwen hebben het voorspel meer nodig dan mannen, dat is erg belangrijk. Niet alleen voordat je met elkaar naar bed gaat, maar alles er omheen om ervoor te zorgen dat je partner gelukkig wordt. Als je partner vrolijk is dan kan dit seksueel makkelijker los worden gelaten.

Heeft zelfvertrouwen

Een goede bedpartner schrikt niet terug voor avontuur of kwetsbaarheid in seks, nee ze omarmen het met zelfvertrouwen. Door aan je partner te laten zien dat je seksueel overtuigd bent van jezelf, werkt positief uit op beide partners. Blijf wel nieuwsgierig naar je partner, maar in het geval van nieuwe uitdagingen, doe het met zelfvertrouwen.