Deze drie-daagse stedentrip naar Boedapest is een deal die je niet kan missen. Het is eigenlijk een stedentrip naar twee steden, want vroeger bestond de stad uit twee aparte steden, namelijk Buda en Pest. Nu vormen de twee steden samen de hoofdstad van Hongarije. Een bruisende stad met bijna twee miljoen inwoners.

Stedentrip naar Boedapest

In de stad is de prachtige architectuur van Hongarije te vinden. Thermale bronnen, mooie baden, de grootste synagoge van Europa en de op een na oudste metrolijn van de wereld. Dit allemaal vind je op minder dan twee uur vliegen van Eindhoven!

Het is niet voor iedereen bekend dat Boedapest een bijzondere stad is. Toch is het echt een toeristische hotspot. Het aantal toeristen dat jaarlijks naar de Hongaarse hoofdstad afreist neemt ieder jaar toe. En dat is niet voor niets. De stad draagt als bijnamen namelijk ‘Parijs van het Noorden’ en de ‘Parel aan de Donau’. Waarom dit zo is? Kijk zelf maar:

stedentrip Boedapest

Als je op een zomerse avond zelf door de stad loopt en de Kettingbrug, of een van de andere mooie bruggen, oversteekt begrijp je meteen waarom de stad zo populair is. De stad biedt voor ieder wat wils en is daarom de ideale plek voor een mooie stedentrip.

Check hier de bizarre 3-daagse stedentrip deal naar Budapest en wie weet zit jij over een tijdje in deze bijzondere stad!