Disney klinkt misschien wat kinderachtig, maar we weten allemaal wel beter. Disneyland Parijs is gewoon een plek waar je ooit moet zijn geweest. Het enorme park in de hoofdstad van Frankrijk is dan ook een van de meest populaire pretparken die er is. Iedereen heeft er wel over gehoord, maar niet iedereen heeft de kans gekregen om daadwerkelijk de koffers te pakken en te gaan. Met deze super deal van HEMA komt daar wellicht verandering in!

Disneyland Parijs

De huidige naam heeft al een flinke make-over gehad. Na drie keer de naam te hebben veranderd zijn we gekomen bij het huidige Disneyland Parijs. Het bestaat uit twee attractieparken, een winkelstraat en zeven hotels. We kunnen dus niet zomaar zeggen dat het alleen een attractiepark is, het is ook een recreatiecomplex. Het ligt in Marne-la-Vallée, een stad in Banlieu van de Franse hoofdstad. Het ligt zo’n 32 kilometer van het centrum, dus mocht je ook nog de Eiffeltoren willen zien, dan kan dat ook!

Disneyland Parijs

HEMA deal

De bizarre aanbieding van HEMA is wel echt de moeite waard om even naar om te kijken. Het komt niet vaak voor dat je voor deze prijs het park kan bezoeken. Voor slechts €599,- euro heb je voor vier personen maar liefst 3 dagen toegang tot het park en slaap je twee nachten in een Trapper Triber Blokhut op de Disney Davy Crockett Ranch. Om gerekend is dit €149,75,- euro per persoon. Normaal gesproken zou je dit al neerleggen voor een weekend Texel.

Bij de prijs inbegrepen:
– verblijf in een Trapper Tribe blokhut
– eigen parkeerplaats bij je blokhut
– bedlinnen en handdoeken
– toeristenbelasting
– 3 dagen toegang tot beide Disney® Parken
– Extra Magic Time; oftewel eerder toegang tot de Disney® Parken
– parkeren bij de Disney® Parken

Bekijk hier de super deals van HEMA en pak dat weekendje weg naar Disneyland Parijs