1. Een vrouw aan het lachen kunnen maken

‎Dit is de eigenschap die elke vrouw zoekt in een man. Dan hoef je niet gelijk een cabaretier te zijn, maar een vrouw vindt humor heel belangrijk. Een vrouw houdt er van als een man het leven niet al te serieus neemt en op dezelfde golflengte zit als zij. Dit kunnen sarcastische grappen zijn of elkaar blijven plagen. Die spanning is gezond voor de relatie.

2. Emotionele beschikbaarheid

Geen enkele vrouw houdt ervan om iemand te daten die emotioneel niet beschikbaar is. Het is belangrijk om een vrouw bevestiging te geven. Iedere vrouw heeft een andere love language. Dit houdt in dat iedere vrouw op een andere manier liefde ervaart. De één vindt het fijn om hand in hand te lopen in het openbaar, de ander vindt aanrakingen niet nodig. Het is belangrijk om te laten zien dat je emotioneel beschikbaar bent. Ben jij meer voor de lol aan het daten en niet met een doel, is het belangrijk om dit aan de vrouw te laten weten.

3. Een harde werker

‎Ambitie, dat is het toverwoord voor een aantrekkelijke man. In de tijd van nu is er, gelukkig, de mogelijkheid voor vrouwen om hun eigen geld te verdienen. Vrouwen zoeken een man die hen kan bijbenen en waar ze niet zomaar overheen lopen. Er is een verschil tussen niet kunnen werken en simpelweg niet willen werken. Dat laatste is in de ogen van de vrouw onaantrekkelijk.

4. Eerlijkheid in zichzelf open kunnen stellen

Wanneer je altijd eerlijk bent tegen de vrouw laat dat zien hoeveel respect je hebt voor de relatie en voor je partner. Dit is een van de belangrijkste ingrediënten voor een gezonde en werkende relatie. Een andere eigenschap waar vrouwen dol op zijn, is het vermogen van de man in hoeverre hij zich open kan stellen. Wanneer je nooit iets over jezelf wil delen, dan is het moeilijk voor de vrouw om te blijven. Een relatie heeft meer nodig dan alleen de verliefde emoties.

5. Emotionele volwassenheid

‎Met emotionele volwassenheid ligt de nadruk vooral op jaloezie en bezitterigheid. Gezonde jaloezie is goed, maar overdreven jaloers en bezitterig is een reden voor een vrouw om weg te gaan. Vrouwen vinden het aantrekkelijk als een man als een volwassene om kan gaan met zijn gevoel en emoties. Dit zal de drama en ruzie ook minderen in de relatie.

Heb je het idee dat ze haar interesse in je verliest? Bekijk dan de grootste afknappers voor vrouwen.