De Kopstootbar opent nieuw terras: Kopstootbar aan ’t water

Het is in de zomer heerlijk om aan een gezellig terras aan het water te zitten. In dit geval is dat ook nog eens middenin het centrum van Amsterdam. De Kopstootbar opent naast het Leidseplein namelijk een nieuw pop-up terras: Kopstootbar aan ’t water. Het terras is gesitueerd naast de entree van het Leidseplein, bij het iconische Hard Rock Hotel Amsterdam American. Ook bevindt zich daar de Hans Snoekfontein. Op dit pop-up terras aan het water is een ware Amsterdamse stadsoase gecreëerd.

Kopstootbar

Wat staat er allemaal op het menu?

Nu ben jij vast benieuwd waar je op dit terras allemaal van kan genieten. Wij kunnen je vertellen dat er een uitgebreid menu voor je klaarligt waar allemaal verschillende hapjes en drankjes op staan. Zo heb je de keuze uit veel verschillende cocktails zoals de Mojito en de Bloody Mary. Pizza kan je hier al bestellen vanaf 5 euro. Ook kan je er genieten van de heerlijkste pasta. Als je niet zo van het Italiaanse eten bent kan je ook nog Gado Gado en Burrito Bowl voorgeschoteld krijgen. Kortom: er is voor ieder wat wils.

Terras Amsterdam

Andere leuke terrassen in Amsterdam

Als je gek bent op Amsterdam heb je misschien ook wel interesse in andere terrassen in onze hoofdstad. Als je bijvoorbeeld van speciaalbier houdt ,zou je naar één van deze brouwerijen moeten gaan. Daarnaast zijn dit terrassen in Amsterdam die je absoluut moet bezoeken. Zo ben jij perfect voorbereid voor de zomer. Ondanks dat we ons nu in het corona tijdperk begeven kan je dus toch nog ultiem genieten.