Koen Verweij en Jutta Leerdam woonden samen in Heerenveen

Aan al het goede komt een eind. Helaas. De relatie tussen schaatser Koen Verweij en schaatsster Jutta Leerdam is officieel over. Dit maakte beide topsporters bekend via Instagram. Ze woonden samen in deze grote villa in Heerenveen. Wat daar precies mee gaat gebeuren, is nog onbekend. Aangezien de villa op beider naam staat, zijn er twee mogelijkheden: de villa wordt weer verkocht of één iemand moet de ander uitkopen.

Wat we wel weten, is dat Koen Verweij zijn vorige appartement  – waar hij ook al een tijdje samenwoonde met Jutta Leerdam – onlangs te koop heeft gezet. De vraagprijs van het appartement was 369.00 euro en het is nu al verkocht. Door de verkoop gaat de kassa van Koen pas echt rinkelen. Hij kocht het Heerenveense appartement namelijk in 2009 voor een bedrag van 225.000 euro. Dat is nou eens even lekker cashen. Of Koen Verweij dit geld gaat gebruiken om Jutta Leerdam uit te kopen, is onduidelijk.

Wat heeft het appartement in Heerenveen te bieden?

De nieuwe koper krijgt waar voor zijn geld. Het betreft een driekamerappartement van maar liefst 90 vierkante meter met twee slaapkamers en een badkamer. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Verder kan een auto geparkeerd worden in de garagebox.

Zie hieronder een aantal foto’s van het appartement of bekijk de website van Bekendeburen voor meer foto’s:

Koen Verweij verkoopt appartement Heerenveen

heerenveen te koop funda