Eruitzien als Tommy Shelby of Arthur Shelby, dat mogen we toch wel als een kleine droom beschouwen. Het is een look die helaas niet meer dagelijks in het straatbeeld voor komt, maar zeker een look die iedereen wel dagelijks zou mogen rocken. Daarom nog een keer een ode aan deze helden. Dit keer kan jij ook de Peaky Blinders outfits gaan rocken. Waar de outfits normaliter gemaakt zijn voor de winter, hebben wij er een kleine twist aan gegeven, zodat jij ze ook in de lente kan rocken.

Peaky Blinders outfits

Flat cap, double breasted gilet en matchende pantalon; zo rock jij een lenteachtige look van de Peaky Blinders. Draag een combinatie van linnen en wol voor een ruwe look. Daarnaast draag jij een linnen wit overhemd om de look te complementeren. Een das kan worden toegevoegd mits jij je daar prettig bij voelt. Kies dan wel voor een das in combinatie met de stoffen van je pak. Wanneer je zijde kiest hier loopt dit niet goed in elkaar over.

Peaky blinders outfits
Foto Instagram: rowanrow

De iets meer ‘casual’ look van de Peaky Blinders, namelijk een simpele pantalon met een overhemd en vestje eroverheen. Stijlvol doch simpel, een look die je doordeweeks kan rocken. Wanneer jij dit in een iets moderner jasje steekt met een donkere chino en basic sneakers, ben jij helemaal het mannetje. Ga daarnaast voor een dunnere variant van de overcoat. Zo heb jij de perfecte outfit voor de lente geinspireerd op die van de Peaky Blinders.

Peaky Blinders outfits MAN MAN
Foto Instagram: davidbeckham

De klassieke outfit van de Peaky Blinders: een driedelig pak, met een overcoat en flat cap. Helaas is dit een beetje warm voor aankomende periode. Daarom steek jij dit in een lente jasje door het driedelige pak te breken. Draag alleen je gilet en pantalon en laat het jasje thuis. Doe de bovenste knoopjes van je overhemd open zodat je voorkomt dat je het te warm krijgt. Finish de look met een flat cap, een donkergrijze overcoat en een paar stevige veterboots.

Peaky Blinders outfits MAN MAN

Peaky Blinders outfits MAN MAN

Gilet Jaquard Sweat

Dstrezzed €89,95 Shop nu
Peaky Blinders outfits MAN MAN

Fancy Chino Jacquard sweat

Dstrezzed €119,95 Shop nu
phpThumb_generated_thumbnail-4

Regular collar Italian stretch poplin

Dstrezzed €79,95 Shop nu

Toch liever een iets modernere outfit die doch zakelijk, doch casual is? Dan hebben wij de ultieme guide voor zakelijke kleding gemaakt voor jullie. Zodat jullie er altijd goed bij lopen deze lente.