Let her come first

Uit onderzoek bleek eerder al welke seksstandjes het meest gehaat worden door vrouwen. Het zal voor velen onder ons geen verrassing zijn dat missionary onder dit rijtje valt. Waar dit klassieke seksstandje wel voor een intieme setting zorgt, is het een boosdoener wanneer je een vrouw wilt laten klaarkomen. Maar, ook daar zijn oplossingen voor. Er is namelijk maar een kleine aanpassing aan dit standje nodig om haar wél naar hogere sferen te halen.

missionary man man 00

Coital Alignment Technique

Bij coital alignment technique (CAT) moet het lichaam van de man zich iets hoger bevinden dan normaal tijdens de missionary. Op deze manier wordt de clitoris van de vrouw ook direct gestimuleerd. Uit onderzoek bleek dat er een stijging van 56% te zien was in orgasmes bij vrouwen waarvan de man deze aanpassing heeft doorgevoerd. Heel wat meer orgasmes dan normaal dus.

Maar, daar blijft het niet bij. Deze techniek zorgt er ook voor dat mannen het langer volhouden, doordat je minder diep in haar zit. Win-win voor beide dus and you better want to do it right, want dit is wat ze haar vriendinnen vertelt over jullie seksleven.