Kasteel voor een koopje

Bij het boeken van een vakantie is niet alleen de bestemming van belang. Misschien wel net zo belangrijk is het gebouw waar je in verblijft. Kies jij een camper, hotelkamer of een chalet in de natuur? Stuk voor stuk leuk, maar wellicht nét een tikje origineler en unieker is dit kasteel in Tawstock, Engeland. Op het Airbnb-achtige HomeAway, staat dit serene kasteel aangeboden. In dit kasteel waan jij je een echte koning.

kasteelairbnb

Mix tussen klassiek en modern

Het kasteel stamt af uit de 18e eeuw. Mocht jij bang zijn dat de inrichting ook zo oud is, dan heb je het mis. Het kasteel bevat namelijk onder andere een moderne badkamer en keuken en twee suites. In totaal is er ruimte voor acht gasten. Genoeg plek dus voor een familieweekend (en een familieportret in stijl) of een heerlijk vriendenweekend. Voor slechts €70 per nacht per persoon is dit kasteel van jullie.

KasteelKasteelKasteel

De total package

De prachtige omgeving zorgt voor enorme privacy en ontspanning. Sporten of wandelen kan door de wijde velden, maar ook een goed feestje kun jij moeiteloos houden. Er is een voetbaltafel, open haard en computerkamer aanwezig voor gezelligheid. Van klagende buren zal jij in de late avonduurtjes geen last hebben: die zijn er in de wijde omgeving namelijk niet te herkennen. Redenen genoeg dus om een vrij weekend uit te kiezen en te boeken.

Mocht het kasteelleven jou zo erg bevallen, check dan vooral het Franse exemplaar dat te koop staat voor de prijs van een Amsterdams pand.

uitzichtkasteel