Lowlander

Dat Lowlander bekend staat om hun bijzondere botanische biertjes, dat zul je wellicht al gemerkt hebben. Deze lekkere en verfrissende bieren worden op allerlei verschillende manieren gebrouwen. Zo zijn er onder andere bieren gebrouwen uit de naalden van jouw kerstboom. Nieuw jaar, dus nieuwe ronde, nieuwe kansen zullen we maar zeggen.

Na de feestdagen is de maand januari vaak een maand waar we allemaal opzoek gaan naar de beste versie van jezelf. Uit eten, of een lekker drankje zijn vaak de eerste activiteiten die sneuvelen. Als je dit echt niet wilt laten schieten, dan is dit jouw kans om op zoek te gaan naar nieuwe smaken maar jij de rest van het jaar plezier van hebt.

Lowlander Botanical

 

Try January

Lowlander Try January is een initiatief om nieuwe, natuurlijke smaken te ontdekken en tegelijkertijd lokale horeca te ondersteunen in een voor hen uitdagende tijd van het jaar. Met maar liefst negen botanisch gebrouwen bieren is er genoeg om te ontdekken de komende tijd. Het is de bedoeling om je biertjes te proeven in een plaatselijke horecazaak. Via Lowlander zie je welke horeca in jouw buurt meedoet. Volgens een App kun je een voucher downloaden waarmee jij je biertje kan verzilveren.

Try it dry

Het is begrijpelijk dat je ook wel toe bent aan een Dry January. Daaorm wordt tijdens de Try January ook een Lowlander 0.00% wit biertje aangeboden. Deze is dat alcoholvrij, maar nog wel 100% van smaak, is dit wat voor jou?