1. Hoe mooi (of lelijk) jouw penis is

Alles in jullie seksleven wordt tot in detail besproken. Yup, van maat, smaak, geur en moedervlek tot hoe het voelt als je met je iet wat naar rechts gebogen penis haar baarmoederhals kietelt. Niets is te grof of te persoonlijk, alle kennis wordt openlijk gedeeld. Waarom? Omdat het belangrijk is dat ze van hem houdt, je vriendin brengt namelijk veel tijd met hem door en hij komt op zeer intieme plaatsen. De dames zouden er toch wel naar vragen, dus waarom niet net zo goed zelf over beginnen?

2. Jouw seksstijl en uithoudingsvermogen

Zeker zo belangrijk is het uitgebreide verslag over de daadwerkelijke seks. Van welke posities en hoeveel, tot die rare ‘helicopter move’ waarvan je dacht dat ze opgewonden werd. En ook de geile dingen die je in haar oor zegt plus de gezichten die je maakt als je eindelijk klaar komt. Waarom? Omdat je op één lijn moet zitten met de seks. Het is namelijk ontzettend belangrijk om de goeie fit voor elkaar te zijn (letterlijk en figuurlijk). Aan de hand van ervaringen en verhalen van vriendinnen vergelijken vrouwen jullie seksleven en schatten zij in wat voor type jij bent.

5 redenen waarom vriendin over seks praat man man

3. Of je egoïstisch bent in jullie seksleven

Deze is vrij gecompliceerd. Aan de ene kant heeft ze heeft over het grote plaatje – de aandacht, sensualiteit en romantiek – aan de andere kant, over specifieke zaken – voornamelijk, wat deed je met je handen en mond, hoe goed en hoe lang. Waarom? Kijk, het draait voornamelijk om deze twee zaken: 1) de mate van interesse die je toont en 2) je volwassenheid, zowel geestelijk als seksueel. Waar dit op neer komt “if you’re not down, to get down..” dan wordt er over je gesproken.

4. Hoe goed je bent

Kwam ze klaar? Meerdere keren? Heb je iets gedaan wat ze nog nooit eerder had meegemaakt? Werd ze opgewonden zonder dat jullie überhaupt iets aan het doen waren? Waarom? Net als mannen, vinden vrouwen seks ook geweldig. Wij mannen zullen er dus voor moeten zorgen dat de beste seks niet in ons verleden ligt, maar in de toekomst. Als je dat jezelf als doel stelt, zullen vrouwen dat ongetwijfeld opmerken.

5. Krik je haar zelfvertrouwen op

Vrouwen onthouden slechts één ding bij bepaalde situaties en dat is hoeveel zelfvertrouwen ze op dat moment hadden. Meer nog dan de ervaring zelf. Het zijn de positieve en negatieve gevoelens die bij haar blijven. Hetzelfde geldt in de slaapkamer. Voelde ze zich comfortabeler met de lichten uit? Hield ze liever haar beha aan? Of schoten deze gedachtes niet eens door haar hoofd. Waarom? Dit heeft alles te maken met het beste in elkaar naar boven willen brengen. Je wilt elkaar volledig kunnen vertrouwen en je op je gemak voelen bij elkaar. Wat is een betere test dan elkaar volledig bloot te zien?

Dus we kunnen eigenlijk wel het volgende concluderen: de vriendinnen weten alles over jullie seksleven.