Wie is Kim Kardashian?

Kim Kardashian, geboren op 21 oktober 1980 in Los Angeles, is een prominente Amerikaanse televisiepersoonlijkheid. Ze verwierf wereldwijde bekendheid door haar deelname aan de realityserie “Keeping Up with the Kardashians” van 2007 tot 2022. Deze show volgde het dagelijks leven van Kim Kardashian en haar directe familie, waaronder haar zus Khloé Kardashian. Vanaf 2022 worden ze gevolgd in een nieuwe spin-off genaamd “The Kardashians.”

Kim Kardashian is de dochter van Robert Kardashian en Kris Jenner en heeft drie zussen en een broer, plus stiefbroers en -zussen door het huwelijk van haar moeder met Bruce Jenner. Ze begon haar weg naar roem met haar vriendschap met socialite Paris Hilton en werd nog bekender door een uitgelekte natuurfilm in 2006.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

Haar zakelijke instinct en marketingvaardigheden hebben haar geholpen om haar beroemdheid om te zetten in een succesvol merk, met activiteiten in mode, media, cosmetica, boeken en televisie-spin-offs. Ze opende ook de DASH boetiekketen met haar zussen en lanceerde in 2014 het populaire videospel “Kim Kardashian: Hollywood.”

Kim Kardashian staat bekend als de koningin van sociale media vanwege haar actieve aanwezigheid op platforms zoals X, voorheen bekend als Twitter, en Instagram. Ze heeft zelfs invloed uitgeoefend op het verlenen van gratie door voormalig president Donald Trump aan een gevangene.

Naast haar zakelijke ondernemingen heeft Kim haar cosmeticalijn KKW Beauty, parfumlijn KKW Fragrance en shapewear collectie SKIMS opgericht. Haar privéleven omvat huwelijken, waaronder met rapper Kanye West, met wie ze vier kinderen heeft, en een gewapende overval in 2016 in Parijs.

Stof opwaaien met gewaagde Instagram-post

Kim Kardashian is met haar 364 miljoen volgers op Instagram één van de invloedrijkste personen op social media. Dat haar bereik ver reikt, blijkt wel uit een recente, nogal gewaagde Instagram-post. Kim poseert namelijk in een wel érg klein bikinitopje. Met de foto’s laat de 42-jarige mediapersoonlijkheid nogal weinig aan de verbeelding over.

Dat de foto’s in de smaak vallen bij haar volgers, staat buiten kijf: de teller staat inmiddels op bijna 2 miljoen likes.

Benieuwd naar de gewaagde foto’s van Kim? Bekijk ze hier op haar Instagram.