Kim Feenstra is net als goede wijn

Herinner jij je het nog? Het allereerste seizoen van de populaire televisieserie Holland’s Next Top Model? Het is nu alweer zo’n zestien jaar geleden dat de enige echte Kim Feenstra de eerste editie van de show won. Op dat moment was ze slechts 21 lentes jong en stond ze aan de start van een glansrijke carrière. Nu is ze alweer 36 jaar, partner van oud-voetballer Stanley Tailor én bovenal moeder van een prachtige zoon.

Na de bevalling was Kim Feenstra binnen no-time weer topfit en had ze haar modellenfiguur terug. Iets wat zeer bewonderenswaardig is. Niet alleen zien we de knappe Groningse Feenstra op de catwalk, in fotoshoots of op de televisie schitteren, ook haar Instagram is het volgen meer dan waard. Hier vind je foto’s met haar familie, prachtige plaatjes uit verschillende fotoshoots en veel selfies. Dit keer was het wederom raak met een sensuele foto in de spiegel. De caption bij de nieuwe Instagram-foto luidt: “Skirt off, I keep the boots on.” 

Hier geldt “What you see is what you get”. Kim besloot haar rok uit te doen en te poseren met haar laarzen aan. Ze staat schuin geposeerd en showt met trots haar prachtige silhouet. We kunnen alleen maar zeggen dat Kim Feenstra haar vak als topmodel nog altijd bloedserieus neemt en hier mogen we best voor in onze handen klappen.

Naast Kim Feenstra kent ons land nog een hele waslijst aan succesvolle modellen. Denk jij ze allemaal te kennen? Wij maakten een lijst met de 10 mooiste Nederlandse modellen. Check it out!