Model en realityster Kendall Jenner

Zelfs wanneer je geen Keeping up with The Kardashians kijkt weet je waarschijnlijk wel wie Kendall Jenner is. Ze is de vierde van in totaal vijf zussen en draagt net als zusje Kylie de achternaam Jenner in plaats van Kardashian, zoals hun halfzussen.

Kendall is een model en influencer die vooral bekend werd door het realityprogramma van haar familie. Ze begon al op 14-jarige leeftijd als model. Tegenwoordig mag deze prachtige dame zich een echt supermodel noemen. Samen met haar zusje Kylie Jenner heeft ze het modelabel Kendall + Kylie. Daarnaast heeft ze heel wat andere samenwerkingen gedaan. Vorig jaar bracht ze zelfs haar eigen tequila, 818 Tequila, uit. Kortom: deze dame weet wel van aanpakken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)

Kendall gaat uit de kleren op Instagram

De 26-jarige realityster en model heeft op Instagram maar liefst 245 miljoen volgers. Ze zit daarmee nog niet op het niveau van haar zussen Kim en Kylie, maar het is iets wat de meeste mensen haar niet na zullen doen. Kendall Jenner is ook zeker niet vies van een gewaagde foto of outfit en poseert regelmatig voor een pikant plaatje. In haar nieuwste Instagram-post laat ze dat nog maar eens een keer zien. Kendall ligt te zonnen op haar buik en dat doet ze volledig zonder lapjes stof op haar lichaam. Veel meer dan haar achterste kunnen we niet zien, maar Kendall laat maar weer eens zien dat ze een prachtig figuur en ellenlange benen heeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)

Er zitten overigens nog een paar andere foto’s in de post. Bijvoorbeeld een bord met sushi en Kendall die met een paard een sprong maakt. De eerste foto is natuurlijk wel echt de eyecatcher. Niet zo gek ook dat de post maar liefst 7,2 miljoen likes heeft. Het onderschrift is enkel een blozende emoji.