Snelheidsduivel op de atletiekbaan

Ben jij een grote fan van atletiek en volg jij alle belangrijke wedstrijden? Dan zou je deze knappe dame misschien wel eens voorbij hebben zien komen. De 25-jarige Eleni Frommann timmert al enige tijd hard aan de weg zich een glansrijke carrière in de sportwereld te veroorloven. In 2018 deed ze mee aan acht ontmoeten, waarvan ze zes eerste plaatsen wist te bemachtigen. Ze wist een persoonlijk record op de 100m bij de UF Tom Jones Invite neer te zetten en een 200m record bij het USC Open. In 2019 verscheen de brunette in zes ontmoetingen, waaronder een overwinning op de Winthrop Twilight 400m en een persoonlijk record op de Sun Belt Championships op de 400m.

Hoewel ze al heel wat mooie titels op haar naam heeft staan, is Eleni’s snelheid niet het enige waarmee ze alle ogen naar zich toe laat trekken. Frommann wordt gezien als een van de mooiste sportsters en wij snappen maar al te goed waarom.

Eleni Frommann op Instagram

Eleni Frommann lijkt te beschikken over het totaalpakket. Naast haar uitblinkende sporttalent laat de brunette zien dat ze is voorzien van nog veel meer kwaliteiten. De Duitse sportster is actief op haar socials en deelt hier regelmatig de amuserende beelden met haar fans. Met ruim 46 duizend volgers op Instagram lijkt haar profiel steeds sneller te groeien. Naast het delen van haar sporthoogtepunten, poseert ze als een ware kenner voor de camera van verschillende shoots. Waar Eleni zich bevindt schieten de kijkcijfers als een raket de lucht in. De mooie brunette mag zich naast een topsportster benoemen tot een influencer en verschijnt regelmatig op onze tijdlijn met haar fantastische figuur en stralende glimlach.

Haalt Eleni Frommann ook bij jou het zonnetje in huis? Geniet dan nog even verder met onze favoriete Instagram beelden hieronder.