NEVERSEA Festival 2022

De slogan van het NEVERSEA Festival luidt niet voor niks ‘Island of Dreams’. Dit bekende festival heeft de line-up eindelijk bekend gemaakt en deze namen wil je niet missen. NEVERSEA is het grootste festival in Europa en heeft verschillende stages met verschillende artiesten. De line-up is heel divers dus er zit voor iedereen wel een stage bij.

NEVERSEA Festival 2022

Het festival vindt plaats in het stadje Constanta in Roemenië en zal van 7 tot 10 juli te bezoeken zijn. Constanta ligt aan de Zwarte Zee en het festival is dan ook gelegen aan het strand, dus je kunt tijdens het luisteren naar fantastische muziek ook nog eens genieten van het prachtige uitzicht. Het festival heeft ook packages waar zowel de tickets, het reizen (met de trein of met het vliegtuig) en het verblijf in zitten. Alles is dan al helemaal van top tot teen voor je geregeld. Hoe chill is dat?

De fantastische line-up wil je niet missen

NEVERSEA Festival heeft een super harde line-up. Grammy genomineerde rapper Tyga is de grote headliner van deze vierde editie en zal het festival openen op de mainstage. Andere headliners zijn de Spaanse DJ Danny Avila en ook grote Roemeense artiesten zullen plaatsnemen op het mainstage. Andere grote artiesten die voorbij zullen komen zijn DJ’s Alesso en Steve Aoki, de Black Eyes Peas en onze eigen Nederlandse Don Diablo en Nicky Romero.

NEVERSEA Festival 2022

Het festival heeft niet alleen een mainstage. In totaal zijn er vijf grote podia met allemaal een andere concept en muzikaal genre. Zo staat techno en tech-house muziek centraal op de Temple Stage. Voor de liefhebbers van deze genres: jullie mogen in jullie handjes klappen voor de line-up van wereldklasse. Artiesten waar je naar uit kan kijken op dit podium zijn onder andere Amelie Lens, Nina Kraviz en Paul Kalkbrenner. Kortom: de crème de la crème.

Daarnaast heb je ook nog de Ark Stage waar rap, trap, hip-hop en dubstep centraal staat. Hier zul je bijvoorbeeld Borgore, Krewella en Netsky tegenkomen. De Daydreaming Stage is de perfecte plek om van de mooie zonsopgang te genieten onder genot van dance/electro muziek. Audiofly, Day Dreamers en Kerala Dust zullen je hier helemaal op je plek laten voelen. Als laatste is er nog de Oasis Stage waar liefhebbers van tech-house en deep house muziek helemaal los kunnen gaan. Met grote artiesten als Anna Tur, Les Twins en Noel Holler B2B Toby Romeo. Zie de website van het NEVERSEA Festival voor alle individuele line-ups.

NEVERSEA Festival 2022

Niet alleen muziek staat centraal op het NEVERSEA Festival

Naast fantastische muziek zijn er nog veel meer andere dingen te doen op dit te gekke festival. Zo zijn er ook speciale music spots en interactieve activiteiten te doen tijdens het vierdaagse festival. En mocht je ook willen genieten van een lekker hapje, dan ben je bij NEVERSEA ook aan het juiste adres. Er zijn in totaal wel 50 plekken waar je lekker eten en drinken kunt halen. De diversiteit in eten is enorm, zo kun je heerlijk genieten van pizza, patat, burgers maar ook seafood, sushi, noodles en vegan opties. Ook voor de sweet tooth is er genoeg te halen.

NEVERSEA Festival 2022

Waar kun je de tickets voor het NEVERSEA Festival kopen?

Tickets en overige informatie zijn te vinden op de website van het NEVERSEA Festival. Het festival duurt vier dagen en er zijn verschillende soorten tickets te koop. Je kunt bijvoorbeeld de General Access Basic of –Risk Free tickets kopen. Hiermee heb je vier dagen lang toegang tot het hele festival. Mocht je niet de volle vier dagen willen blijven dan kun je ook tickets voor één, twee of drie dagen kopen. De prijzen lopen uiteen afhankelijk van het soort ticket dat je koopt. Voor meer ticket informatie check de website van NEVERSEA Festival.

In samenwerking met NEVERSEA Festival