Het één na jongste zusje, Kendall Jenner

In de reality serie Keeping Up With The Kardashians zagen we de jonge meid tot een prachtige volwassen dame opgroeien. De 26-jarige dochter van Caitlyn Jenner en Kris Jenner is tegenwoordig model en een heuse televisiepersoonlijkheid.

 

Ze is de op één na jongste zus van de vijf zussen. Kendall is model voor verschillende grote kledingmerken. Ook heeft de knappe brunette in de Victoria’s Secret show gelopen. Met haar zus Kylie heeft ze een eigen kledinglijn genaamd Kendall + Kylie.

Kritiek door nietsverhullende jurk op een bruiloft

Kendall Jenner heeft ontzettend veel reacties gekregen op de uitdagende jurk die ze droeg op een bruiloft. De jurk die voor zoveel commotie zorgde, is een jurk uit de prêt-a-porter collectie van aankomende zomer van het merk Mônot. De jurk bevat kleine driehoekige stukjes stof aan de voorkant, waardoor je veel van het lichaam ziet van Kendall Jenner. “Hoe kun jij je zo overdressen bij een bruiloft”, luidt een van de haatreacties. “Ik had nog liever dat iemand in een trouwjurk op mijn bruiloft zou komen, dan deze jurk”, schrijft een ander.

De bruid vond de jurk daarentegen prachtig

Gelukkig voor Kendall heeft de bruid zelf even onder haar post gereageerd. De bruid genaamd Lauren Perez heeft namelijk gereageerd dat ze Kendall Jenners jurk ‘prachtig’ vond en hield van haar look. En dat kunnen wij alleen maar beamen. Het supermodel heeft ervoor gekozen om zich stil te houden.

Kendall Jenner houdt er ook wel van om over de top te gaan. Check hieronder andere posts van haar Instagram:

Afgelopen jaar was Kendall Jenner met een salaris van 22.500.000 euro het bestbetaalde model ter wereld. Nu rijdt Kendall in een auto waar iedere man jaloers van wordt.