De carrière van Kendall Jenner

Als onderdeel van de Kardashian familie is Kendall Jenner al van jong af aan te zien geweest op de televisie. Sinds ze achttien jaar oud is werkt ze ook als succesvol model en liep ze shows voor merken zoals Chanel en Marc Jacob, Estee Lauder en Calvin Klein. Daarnaast was ze ook onderdeel van Victoria’s Secret Angels en heeft ze 150 miljoen volgers op Instagram. Ze heeft dus wel genoeg geld verdiend om wat leuks te kopen en dat doet ze.

De Mercedes-Benz G-Klasse van Kendall Jenner

Niet alleen wanneer het om kleding gaat is Kendall Jenner classy te noemen, maar ook haar auto’s mogen er wezen. Zo had ze al een stoere 1965 Chevrolet C-10 pick-up truck en een Eldorado Biarritz convertible, maar daar voegt ze nu een Mercedes-Benz G-Klasse aan toe. Deze gruwelijke off-road voertuig ziet er met zijn grijze kleur en dikke grill imposant uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)

De specificaties van de auto

De robuuste auto met 5 zitplaatsen uit het bouwjaar 2009 heeft zescilindermotor waarmee je in 8,8 seconden naar de honderd kilometer per uur accelereert. De auto heeft een karakteristiek uiterlijk met aan de zijkant van de portier de scharnieren en de stootlijsten. Natuurlijk maakt de reservewielhouder op de achterkant van de auto het stoere uiterlijk van de wagen helemaal compleet. De topsnelheid van deze brute bak is 177 kilometer per uur. Kendall zal hem dus heus weleens flink op zijn staart trappen.

 

Je kunt wel stellen dat Kendall Jenner een brute SUV heeft. De Mercedes-Benz G-Klasse is dan ook populair en ook tuners weten er raad mee. Zou je zelf een Mercedes willen, maar heb je het geld niet voor de auto? Check dan de elektrische kinder G-Klasse op Bol.com. Ideaal voor die kleine van je.