Stranger Things seizoen 4 komt eraan

Mis jij de avonturen van Will, Eleven, Hopper en de rest? Dan ben je waarschijnlijk niet de enige. De serie is dan ook niet voor niets één van de meest succesvolle Netflix series. De opnames van het vierde seizoen lagen een tijd stil, maar nu komen er geleidelijk aan steeds meer beelden uit van seizoen 4 van Stranger Things. De nieuwste teaser trailer toont niet alleen de meest spraakmakende shots uit de eerdere seizoenen, maar aan het einde zijn er ook wat nieuwe beelden te zien.

Nieuwe personages en verhaallijnen

De shots die we te zien krijgen zijn beperkt, maar alsnog veelbelovend. Zo zien we een mysterieuze staande klok, waarvan wordt gezegd dat het met de Upside Down te maken heeft. Daarnaast zien we ook hoe Eleven gevangen wordt gehouden door twee mannen in pakken. Ook loopt Hopper met een vlammenwerper rond en staat er een auto in de brand.

Stranger things seizoen 4 teaser (1)

Daarnaast zien we hoe de groep een donker en verlaten huis binnenloopt en lijkt Finn onder water op zoek te zijn naar iets. Een bonte verzameling aan verschillende shots dus, die op hun beurt allemaal te maken hebben met het grotere plot. Ook maken we kennis met tenminste één nieuw personage: de aantrekkelijke cheerleader Chrissy, gespeeld door Grace van Dien.

Sneek Peek Trailer en releasedatum van Stranger Things seizoen 4

Het goede nieuws is dat we samen met de vorige teaser nu een redelijk beeld hebben van seizoen 4 van Stranger Things. Het slechte nieuws is dat we op datzelfde seizoen nog lang zullen moeten wachten. Een van de acteurs van de show zei het voorheen al, maar toen wilden we het niet geloven. Nu is het toch echt zo: Stranger Things seizoen 4 zal pas vanaf 2022 te zien zijn op Netflix. Dat betekent dat we tóch nog even geduld moeten hebben voor we kunnen checken of deel 4 de IMDb-score van een 8.7 kan evenaren.

Check hieronder de nieuwe YouTube-video van Stranger Things: