Het appartement van Frenkie de Jong

Hij is zonder twijfel één van de sterspelers van het Nederlands Elftal: Frenkie de Jong. Dat zag ook FC Barcelona, want in 2019 haalde de club Frenkie de Jong al in huis. Reden voor de voetballer om natuurlijk meer en meer in het buitenland te zijn. Waarschijnlijk denkt hij nog niet na over een terugkeer naar zijn vroegere club Ajax. Het appartement van Frenkie de Jong in Amsterdam heeft hij namelijk te huur aangeboden op Funda.

Wat heeft de woning te bieden?

Het appartement van Frenkie de Jong wordt ongemeubileerd aangeboden en heeft één slaapkamer. Daarnaast beschikt de huurder over een apart toilet, een badkamer, een grote woonkamer en twee balkons. Ook vind je er een open keuken met alle ingebouwde apparatuur die je je kunt wensen. De locatie van de woning in Amsterdam is erg centraal. Je vindt het appartement van Frenkie de Jong namelijk op de hoek van het Vondelpark, in de Schinkelbuurt. Voor de jonge stervoetballer dus een prachtige locatie om te wonen in Amsterdam, al staat het nu dus te huur.

appartement van Frenkie de Jong appartement van Frenkie de Jong

De nieuwe huurder zal in totaal zo’n 54 m² tot zijn beschikking hebben, met nog een klein balkon erbij. De woning is te vinden op de tweede verdieping. De vraagprijs is niet voor iedereen gemakkelijk te betalen, maar staat wel in lijn met de Amsterdamse woningprijzen én de toplocatie. Frenkie de Jong wil namelijk €1.650 per maand cashen voor zijn huis.

Zie hieronder een aantal foto’s of ga naar de website van BekendeBuren voor meer foto’s van het appartement van Frenkie de Jong:

appartement van Frenkie de Jong keuken

Op Funda staan overigens nog veel meer opvallende woningen. Zo schreven we eerder ook al over deze miljoenenkerk in Maastricht die is omgebouwd tot droomwoning.