Mikayla Demaiter komt uit Canada. En als je in dat land een sport gaat beoefenen dan is het al snel duidelijk welke dat moet worden: ijshockey. Deze sport heeft ze dan ook met veel succes beoefend door de jaren, maar inmiddels is het tijd voor een carrièreswitch. Ze is namelijk model geworden, en hoe.

Wie is Mikayla Demaiter?

Mikayla Demaiter is zoals al gezegd dus erg handig met een hockeystick. De 20-jarige Canadese groeide op in Woodbridge, dit is een buitenwijk van Toronto, de geboortestad van de wereldbekende artiest Drake. Als klein kind had ze al interesse in hockey en varen in boten.

Een avontuurlijke meid dus, die op jonge leeftijd bij de Bluewater Hawks ging spelen in een provinciale league. Ze hield dit een aantal jaar vol totdat ze uiteindelijk stopte met de sport. Ook gaan er geruchten dat ze een blessure had en daarom moest stoppen. Zelf vertelde ze er het volgende over in een caption op Instagram. “Het is tijd om vaarwel te zeggen tegen ijshockey. Het is tijd om de pagina om te slaan en naar het volgende hoofdstuk van mijn leven gaan. Voor de eerste keer in mijn leven zal ijshockey niet mijn belangrijkste doel in het leven zijn. Ik ben enthousiast over de toekomst omdat ik weet dat alles dat ik dankzij ijshockey heb geleerd me zal helpen om te slagen. Er zullen nog steeds vroege ochtenden zijn, nieuwe avonturen en nieuwe vrienden en ik hoop dit te omarmen met dezelfde liefde en passie.”

Ze is een hit op Instagram

Dat Mikayla ‘een aantal fans’ heeft, is een understatement. Op Instagram heeft ze namelijk al meer dan 960 duizend volgers; op naar de 1 miljoen dus! Vaak poseert ze nogal schaars gekleed op foto’s, bij voorkeur in bikini. Wij selecteerden een aantal foto’s van de Instagram van Mikayla:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mikayla Demaiter (@mikaylademaiter)