Van muf hok naar ultieme chillplek

Dat is in ieder geval wat deze handige klusser dacht. Een lelijk, bedompt en rommelig hok veranderde hij (of zij) het in een prachtige kamer waar je met veel vrienden kan zitten. Met een gigantisch scherm levert dit heel wat luxe op. Ook de grote luxe bank maakt het perfect voor een klein feestje met wat vrienden. Ook heeft deze klusser de toegang tot de kelder verborgen met een geheime ingang.

Bekijk het in onderstaande foto’s:

Kelder Kelder 5 do it yourself kelder bioscoop Kelder Kelder 2 Kelder7

In de reacties worden er grappen gemaakt

In de reacties is er wel wat verbazing over het gat in de vloer. “Hoe kan die gigantische tv er ooit doorheen gekomen zijn?” vragen enkele mensen in de reacties. Ook vraagt men af wat ├╝berhaupt het nut is van het gat in de vloer terwijl er al een deur naar de kelder leidt. “Al die moeite om een beetje lui te kunnen zijn?” Weer een ander persoon verklaart dat die grote deur alleen bereikbaar is via buiten, waardoor het erg praktisch is om met een ladder in en uit de kelder te kunnen.

Er zijn meer Handige Harry’s

Dit is niet de eerste keer dat iemand een heerlijke chillplek in elkaar weet te flansen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze man die een ondergrondse sportbar heeft gebouwd in zijn achtertuin? Of deze man die een busje zo goed opknapt dat je er gelijk je huur van je studentenkamer gaat opzeggen.