Dat is in ieder geval wat deze man bedacht heeft en we kunnen hem zeker geen ongelijk geven. Het is namelijk een prachtige bar geworden waardoor hij vanaf nu sowieso de populairste gozer is in zijn vriendengroep.

De ondergrondse sportbar is voorzien van alle luxe

Op Facebook is te zien hoe de man bezig is geweest. Zo werd er eerst een groot vierkant gat gegraven. Vervolgens werd hier een laag cement in gegooid waarna de fundering stond en er met bakstenen een kleine sportbar werd gebouwd. Uiteindelijk werd deze helemaal dicht gemaakt. Om de sportbar te betreden, moet je nu met een ladder naar beneden. De man heeft de bar zelfs zo goed goed weggewerkt dat iemand die van niets weet geen idee heeft dat deze bar onder de tuin verstopt zit. Binnen in de kamer blijkt dat het niet alleen om sport gaat voor de maker van deze speelruimte voor mannen. Zo zijn er meerdere relikwieën uit de Star Wars films te zien.

Om de sfeer van een sportbar compleet te houden zien we echter ook heel wat vlaggetjes hangen. Na al die moeite kan er natuurlijk niet bezuinigd worden op de TV. Dit is dan ook een jewelste waarmee mensen die een klein beetje bijziend zijn hun bril niet eens meer nodig hebben. Ook valt op hoe luxe het allemaal afgewerkt is. De lampjes in het plafond, de luxe meubels en kleine details zoals de vlaggetjes geven je het idee dat je in een dure sportbar ergens in Engeland of Amerika bent. In plaats daarvan zit je in de ondergrondse sportbar in de achtertuin van een maat. Geweldig toch?