De leden van de Sugababes

Too Lost In You, In The Middle en Hole In The Head waren gigantische klappers en roepen nog steeds veel nostalgie op. Na een aantal jaren werd het echter stil rondom de Sugababes. Af en toe hoorde je nog wel over een poging tot een comeback, maar ze werden nooit meer zo groot als weleer. Keisha Buchanan, Mutya Buena en Siobhán Donaghy zullen hierin teleurgesteld zijn, maar ze hebben ook bakken met geld verdiend dus heel erg pijnlijk zal het niet voor ze zijn. Hoe is het inmiddels met de dames en hoe zien ze er tegenwoordig uit? Bekijk het hier.

Keisha Buchanan

Keisha Buchanan is nog steeds pas 36 jaar jong. De zangeres is nog steeds actief in de muziekwereld. Een tijdje heeft ze het alleen geprobeerd als singer-songwriter, maar inmiddels is ze weer aan het samenwerken met de Sugababes. Dit gebeurde na een lastige strijd om het beeldmerk van de zangeressen.

Mutya Buena

De opvallendste dame van de groep is Mutya Buena. Met een Filipijnse vader en een Ierse moeder heeft ze flink wat verschillende etniciteiten door haar aderen stromen. Ook zij heeft een lastige periode gehad. Zo werd ze bankroet verklaard in 2014. De laatste jaren is ze druk bezig met de comeback van Sugababes.

Siobhán Donaghy

De dame die met haar natural rode haar straalt is Siobhán Donaghy. Ook zij is bezig geweest met een solo-loopbaan, maar kwam uiteindelijk met hangende pootjes terug bij de Sugabes. Tsja, het is de beste manier om geld te verdienen en nu millenials op leeftijd beginnen te raken zal er veel geld te verdienen zijn met hun muziek. Who can blame them?

Toe aan meer nostalgie? Lees hier hoe het nu gaat met Esmee Denters.