De zangeres werd ontdekt door Justin Timberlake

Justin Timberlake zag een grote artiest in de Nederlandse Esmee Denters. Hoe ze in 2009 haar stem mocht laten horen in de miljoenen keer bekeken videoclip Love Dealer en de views binnen harkte met de hit Outta Here, leek het eventjes de goede kant op te gaan bij de potentiële wereldster. Ruim elf jaar geleden behoorde ze tot de sterren op YouTube. Haar video’s waarin ze onder andere artiesten als Beyoncé coverde werden talloze keren bekeken, binnen een mum van tijd. De jonge Esmee werd opgemerkt, kreeg een platencontract aangeboden en vloog even later naar LA voor een veelbelovende carrière.

 

Denters stond in onder andere het voorprogramma van Justin Timberlake, kreeg een uniek plekje op de bank bij Oprah en nam een plaat op. Hoe de jonge zangeres haar carrière in de muziek en entertainment wereld voor zichzelf had uitgestippeld, leek hier met een onverwachte wending een einde aan te komen. Denters kreeg maanden geen gehoor van haar platenlabel, zat uitzichtloos op de bank in Oosterbeek en zag haar droom in duigen vallen. Ondanks de enorme nederlaag is de Nederlandse artieste weer gaan schrijven en heeft ze inmiddels met een andere producers heel wat nummertjes weten uit te brengen. Hoewel een grote carrière in Amerika er niet meer inzat voor Denters, doet ze op het moment wat ze leuk vindt en blijft ze haar dromen najagen.

Esmee Denters op Instagram

Jaren vliegen voorbij en seizoenen veranderen. De Esmee die we kennen als het 17-jarige zangtalent is inmiddels ontpopt tot een volwassen vrouw van 34 jaar oud. Denters is op het moment veel bezig met muziek maken en deelt de kiekjes hiervan regelmatig op haar Instagram. Met zo’n 20 duizend volgers wordt ze onder andere gevolgd door zanger Ronnie Flex en vinden wij dat ze het nog heel erg netjes doet. De brunette vermaakt haar fans met haar pareltje van een stem, heel erg veel selfies en de avontuurlijke vakantietripjes. Benieuwd hoe de knappe zangeres er vandaag de dag uitziet? Neem een kijkje hieronder:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Esmée Denters (@esmeedentersmusic)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Esmée Denters (@esmeedentersmusic)