De perfecte trouwring kopen

Terwijl het huwelijk voor de meeste stellen als iets overbodigs klinkt, zijn het juist de echte romantici die er wel voor kiezen. Groot gelijk heb je als je tot die groep behoort. Menig vrouw is nog altijd aangenaam verrast als een man duidelijk maakt dat zij voor hem de ware is. Doen dus! Je moet echter wel van goede huizen komen om de verrassing echt compleet te maken. Door haar juist die ene trouwring te tonen waar ze altijd al van droomde scoor je pas echt punten. Hoe je dat doet vertellen we je aan de hand van vijf punten die je.

 

Vraag haar vrienden en familie

Als er iets is wat niet wil is dat ze zelf al haar ring heeft uitgekozen. De truc is dus om ervoor te zorgen dat je exact weet waar ze wel en juist niet van houdt. Haar vrienden en familieleden zijn in dat geval de sleutel tot het probleem. Heb je een goede band met beiden, dat is het snel duidelijk dat zij degenen zijn die je het beste kunnen vertellen wat wel of juist niet in de smaak zal vallen. Ook als zij een geweldige band met haar moeder heeft, is je aanstaande schoonmoeder een ideale bron van informatie. Weet zij ook de ringmaat, dan zit je helemaal goed.

Check haar Pinterest

Je hoeft geen privédetective te zijn om bepaalde zaken te achterhalen. Vrouwen zijn in veel gevallen dol op websites als Pinterest en waarschijnlijk heeft je aanstaande ook een Pinterest account. De kans is groot dat ze een aantal borden heeft aangemaakt waar ze wereldkundig maakt wat ze mooi en leuk vindt. Met een beetje geluk vindt je dus haar favoriete trouwring op Pinterest.

Ook belangrijk: let op haar hints

Ben je al langer samen, dat is het onderwerp van het trouwen al vast voorbij gekomen. Mocht je er zelf niet over zijn begonnen, dan zal ze ongetwijfeld hints hebben gegeven. Dat kan op verschillende manieren gebeuren. Bijvoorbeeld door een opmerking te maken over een vriendin die is getrouwd of over een van haar favoriete zangeressen die een prachtige trouwring heeft gekregen. Laat ze dergelijke opmerkingen vallen, dan weet je dat ze zich ermee bezig houdt.

Haar eigen stijl

Iedere vrouw heeft haar eigen stijl, ook als het gaat om de sieraden die ze mooi vindt. Let er op wat ze graag draagt en waar ze van houdt. Door haar sieradencollectie een goed onder de loep te nemen krijg je al een goed beeld waar ze van houdt. Met die kennis in huis wordt het kiezen van de perfecte verlovingsring een koud kunstje. Wil je echt punten scoren, onthoud dan niet alleen welke stijl, vormgeving en kleur haar aanspreekt, maar neem ook de maat van haar favoriete ringen op. Pas als je de maat weet, kun je aan de slag gaan met het uitkiezen van haar verlovingsring.

Check verschillende juweliers

Weet je nog steeds niet wat voor haar de mooiste verlovingsring zou zijn? Check dan de verschillende websites van bekende juweliers. In veel gevallen hebben vooraanstaande juweliers speciale programma’s om het kiezen van de ideale verlovingsring een stuk eenvoudiger te maken. Zo is niet alleen de smaak van je aanstaande van belang, maar ook je budget en je persoonlijke wensen.