Van oude transport bus naar droomcamper

Laat jouw portemonnee het niet toe de wereld rond te reizen met het vliegtuig en in talloze luxe hotels te verblijven? Geen zorgen. Jij kan alle plekjes van Europa ontdekken en er een hele hoop centen mee besparen. Hoewel dit project niet vergelijkbaar is met het in elkaar zetten van een Ikea kastje, kom je met wat kennis en een handige partner heel ver.

Deze twee wereldreizigers maakten van hun wildste dromen werkelijkheid en besloten een oud transport busje aan te schaffen en om te toveren in een droomcamper. Ben jij ervan overtuigd dat je dit minstens net zo goed kan als dit koppel? Steek dan nu je verveelde uren in het in elkaar zetten van jouw droomcamper. Zie hier de verbluffende transformatie van before van en after. 

Koppel tovert transport busje om tot droomcamper en reizen de wereld rond

Hoe dit busje eerst diende als een DHL-bestelwagen en pakketjes afleverde, reist dit koppel er nu de hele wereld mee rond. Het kostte weliswaar wat uren, maar het eindresultaat is het allemaal waard. Na het zien van heel wat YouTube-tutorials, wisten de twee het hele busje leeg te halen en om te toveren tot een huisje op wielen. Om te beginnen, is het de bedoeling eerst alle basics in te bouwen. Denk dan aan de verlichting, de isolatie en de elektriciteit. Naarmate je dat hebt afgerond, kozen deze twee reizigers ervoor het camperbusje van binnen te decoreren. Dit deden ze met houten latten en schilderde deze naar smaak.

In het begin is het voornamelijk veel passen en meten, het preciezere werk. Maar daarna kun je aan de slag gaan met de decoratie van je droomcamper. Dit koppel heeft de bus heeft voorzien van een twijfelaar om in te slapen, twee bankjes, een boekenplank, een ingebouwd keukentje en een handige uitschuifbare tafel. Kortom: een volwaardig mini huis op wielen.

Beginnen jouw handen te kriebelen om aan de slag te gaan en wil jij meer zien van deze droomcamper? Bekijk meer afbeeldingen op de Facebook van Zen Warrios.

dhl-busje tot camper

dhl-busje tot camper

Koppel tovert busje om tot droomcamper en reizen de wereld rond

Koppel tovert busje om tot droomcamper en reizen de wereld rond