Yaël Isabelle werd bekend door het programma De Bachelor

Het seizoen van De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt kent vele leuke vrouwen, waaronder Indigo Oord en de Karen Smit. Ook de prachtige Yaël Isabelle trok de aandacht van menig kijker. In het dagelijks leven heeft Yaël psychologie gestudeerd. Dat zij een groot hart heeft, is zeker. Na haar studie ging zij namelijk direct aan de slag als freelancer in de wereld van kinderen met autisme en kwetsbare jongeren. Sinds haar deelname aan De Bachelor maakt Yaël grote stappen in haar carrière. Zo heeft zij samen met Sanne Ghislaine haar eigen podcast Amsterdamse Mokkels, waarbij zij geen onderwerp onbesproken laten. Tip van de redactie: luister het maar eens, wij enorm kunnen lachen om haar humor. Daarnaast is zij inmiddels ook presentatrice geworden bij Rumag. We kunnen dus wel stellen dat Yaël lekker bezig is.

 

Op Instagram gaat ze ook als een speer

Ook op sociale media gaat Yaël Isabelle als een speer. Zo heeft ze op het moment van schrijven meer dan 26.000 volgers verzameld op Instagram en dit aantal blijft maar groeien. Deze volgers voorziet Yaël veelal van de leukste foto’s waarop je direct kan zien dat ze een leuke lach éb een goed gevoel voor mode heeft.

Verder is de brunette ook erg reislustig en wil zij zoveel mogelijk van de wereld ontdekken. Daarom is zij ook naar Spanje, New York, Italië en Engeland geweest en ook dit levert leuke foto’s op in haar hoogtepunten op Instagram. Wij vinden dat Yaël dan ook een plekje verdient tussen de mooiste Nederlandse vrouwen van Nederland op Instagram. Zie hieronder onze favoriete foto’s van Yaël Isabelle en wij weten zeker dat deze leuke presentatrice een lach op jouw gezicht tovert: