Katja bezorgt menig man nog steeds ademnood

Menig Nederlander kan al jaren geen genoeg krijgen van de inmiddels 46-jarige Katja Schuurman. De presentatrice en actrice die zonder twijfel een plek trotseert op het lijstje van de mooiste dames met rood haar en krullen, weet de media steeds maar weer te voeden met voorpaginanieuws.

Katja brak door met haar rol als Jessica Harmsen in Goede tijden, slechte tijden. Niet veel later vormde ze samen met GTST-collega’s Guusje Nederhorst en Babette van Veen de meidengroep Linda, Roos & Jessica, waarmee ze de Nederlandse radiostations in de 90s wisten te veroveren met hun nummer 1-hit Ademnood. Hoewel de dames nog enkele singles uitbrachten na hun grote succes, hield Katja Schuurman er een eigen zangcarrière op na.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Haar talent bleef niet onopgemerkt. Hoe ze verscheen in series als Katja Vs. Bridget, Nieuwe buren en Westenwind, heeft ze gedurende haar loopbaan bij RTL, KRO-NCRV en NPO, heeft ze heel wat carrière hoogtepunten van haar lijstje weten af te strepen.

Katja Schuurman tovert een sensuele foto uit de oude doos

Katja Schuurman, het is tamelijk ongelofelijk dat die naam vrijwel ieder mannenhart sneller laat kloppen. 20 jaar of 40 jaar, bij de mooie krullenbol lijkt de tijd stil te staan. De presentatrice ging een aantal jaar geleden uit haar dagelijkse kloffie voor een fotoshoot voor het tijdschrift Esquire. Hoe seizoen voorbijvliegen, verblijdt Schuurman haar ruim 413 duizend Instagram volgers met een foto uit de oude doos.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja, die in haar leven al twee geboortes een achter de rug heeft, schitterde met haar ongekend strakke lichaam in een pikant zwart pakje en toverde een brede glimlach op het gezicht van haar fans.

Krijg jij geen genoeg van de prachtige Katja Schuurman? Lees dan ook over het toen nog dynamische duo Bridget Maasland en Katja Schuurman jaren geleden menig televisiekijker vermaakte met hun programma Katja VS. Bridget.