Katja Schuurman is back in Costa! de film

De 47-jarige Katja Schuurman is al sinds haar entree in Goede Tijden Slechte Tijden (waarin ze Jessica Harmen speelde) niet meer weg te denken uit de Nederlandse televisie-industrie. Ze vormde onder andere een meidengroep met Guusje Nederhorst en Babette van Veen onder de naam ‘Linda, Roos & Jessica’. Zo behaalden ze bijvoorbeeld een nummer 1-hit met Ademnood. Katja maakte vervolgens nog meer muziek, maar stortte zich vooral op haar acteerloopbaan. Zo was ze te zien in Costa! in 2001, deze film was een grote zomerhit. Heb je nostalgie naar deze film van weleer? Dan hebben we goed nieuws want er is een nieuwe Costa!-film in aantocht en Katja Schuurman zal een grote rol spelen.

 

De film zal geen officieel vervolg worden op de film uit 2001, maar zal desondanks herkenbaar zijn voor veel mensen. Katja zal namelijk terugkeren als haar personage Frida. Inmiddels is er heel wat veranderd want ze is de moeder van Anna (gespeeld door Abbey Hoes). In de film vliegt zij samen met haar vriendin Bibi (Stephanie van Eer) naar Spanje om de beachclub waar haar moeder werkte te bezoeken. Hieronder bekijk je alvast wat eerste beelden:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door costadefilm (@costadefilm)

Katja Schuurman mag dan wel 47 zijn, maar ze ziet er nog prachtig uit. Sinds haar relatiebreuk met Freek van Noortwijk zit ze beter in haar vel. Ze was een tijdje flink ongelukkig en besloot daarom flink af te vallen. Tegen De Telegraaf vertelde ze: “Ik ben voor het eerst sinds héél lang écht lekker slank. En dat wil ik even helemaal laten zien.” Bekijk hieronder wat mooie foto’s van Katja Schuurman: