Abbey Hoes is een van de leukste Nederlandse actrices

Als we denken aan de mooiste Nederlandse actrices, dan staat Abbey Hoes bij ons zonder enige twijfel op #1. De 27-jarige Rotterdamse actrice gaat al even mee. Van een rolletje in een televisiereclame van Roosvicee op 12-jarige leeftijd tot aan rollen in SpangaS en 2012: Het jaar Nul; Abbey zal je ongetwijfeld eens voorbij hebben zien komen.

Dat haar acteer skills worden gewaardeerd, dat valt te zien aan haar prijzen en nominaties. Abbey Hoes won zelfs al twee keer de Gouden Kalf voor beste actrice voor haar rol in de Duits-Nederlandse film Nena en voor haar rol in de televisieserie Petticoat. Momenteel is ze te zien in een van haar laatste werken: de film Liefde zonder grenzen.

Maar Abbey steelt niet alleen op het grote doek de show. Ook op social media is de leuke actrice actief en hier steelt ze regelmatig de show. Gisteren was het weer raak en werden haar volgers verblijd met  een prachtig plaatje waarop Abbey poseert in een intieme outfit. Dat de foto in de smaak valt, dat is wel te zien aan het aantal likes. Op het moment van schrijven heeft de nieuwste Instagram-post van Abbey Hoes al meer dan 15.000 likes gekregen van haar volgers en de teller loopt alleen maar op.

Check de nieuwe foto van de Instagram van Abbey Hoes hieronder: