Van YouTuber naar presentator

Waar kennen we Kaj Gorgels eigenlijk van? We zullen even je geheugen opfrissen. De Rotterdamse presentator is zijn carrière op YouTube begonnen in 2012. Hij plaatste vooral veel sketches en imitaties van bekende mensen op zijn kanaal Kaj’s Typetjes. Kaj verwierf veel bekendheid op YouTube en maakte in 2015 de overstap naar presentatiewerk. Hij mocht in 2015 voor het online Veronica-programma Bonobo’s als reporter aan de slag en begon ook met presenteren op het YouTube-kanaal van TotoNederland.

Al snel volgden meer programma’s waar Kaj Gorgels zijn talent voor presenteren mocht laten zien. In 2017 werd bekend gemaakt dat Kaj mee mocht doen met het bekende survival-programma Expeditie Robinson en kwam in de finale terecht. Helaas greep hij net de titel van winnaar mis maar hij kreeg door zijn deelname bekendheid door heel Nederland. Niet veel later werd Kaj Gorgels gevraagd het programma te presenteren en heeft dit tot 2021 gedaan. Tegenwoordig heeft Kaj een relatie met ex-Miss Nederland en voormalig ‘Mooiste vrouw van Nederland’ Jessie Jazz Vuijk en ze hebben onlangs zelfs een waanzinnige villa gekocht op Ibiza.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes)

Nu mag Kaj Gorgels schitteren in Men’s Health magazine

Een week of tien geleden is de presentator gevraagd voor de cover van Men’s Health magazine. Zijn eerste reactie was dat hij echt hard aan de bak zal moeten. Kaj Gorgels heeft ervoor gekozen om deze Men’s Health cover als druk te gebruiken om in shape te komen. En dat is zeker gelukt! Zijn progressies en struggles heeft hij met zijn 610K volgers weten te delen en het uiteindelijke resultaat mag er zeker zijn. Hij gaf onlangs in zijn Insta-story aan dat hij zeer onder de indruk is van hemzelf en dat hij helemaal niet wist dat er “nog iets onder die deeglaag” zat. Hij heeft de afgelopen tijd vijf dagen per week getraind en zijn voeding wat teruggehaald naar 2000 calorieën per dag. Verder lijkt het van belang te zijn geweest om jezelf verantwoordelijk te houden en consistent te blijven. Zie de foto hieronder:

Kaj Gorgels afgetrainder dan ooit en ready voor Mens Health

Ben jij net als wij enorm benieuwd hoe de Kaj Gorgels er op de cover voor Men’s Health uit gaat zien? Kaj is niet de enige die een enorme transformatie heeft doorgemaakt om het beste van zichzelf te laten zien voor Men’s Health. Heb je het super gespierde lichaam van zanger Nick Schilder al gezien?