De Ibiza Villa van Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk

Kaj Gorgels kennen we als presentator en YouTuber. Ooit begon hij met zijn eigen Kaj’s Typetjes, maar door de jaren heen is hij uitgegroeid als presentator van programma’s als Expeditie Robinson en Temptation Island. Hij heeft een relatie met de prachtige Jessie Jazz Vuijk. De voormalige Miss Nederland was onder andere te zien in Expeditie Robinson eb ze won ook in het programma Boxing Stars. Het stel heeft dus aan veel grote Nederlandse programma’s meegewerkt. Nu hebben ze ook een grote woningdroom: een prachtige villa in Ibiza.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Casa Flore (@casa.flore.ibiza)

Ruime villa wordt helemaal verbouwd

Eerder liet het koppel weten niet van plan te zijn om te gaan samenwonen. Nu zijn ze daar zichtbaar op terug gekomen. Via Instgaram plaatsen ze namelijk prachtige foto’s van Casa Flore, hun eigen villa in Ibiza. Op de Instagram-pagina van de woning laat het stel weten ongelofelijk enthousiast te zijn over hun avontuur en geef ze eens ongelijk! De villa is namelijk ongelofelijk mooi en ruim. Zo beschikt de villa over een prachtig uitzicht, meerdere plekjes om tot rust te komen en een grote tuin. Ze zijn onder andere van plan om een bougainvillea (een gigantische paarse plant) bij de Ibiza villa te planten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Casa Flore (@casa.flore.ibiza)

Verder beschikt de villa over een groot balkon (waaronder serenades kunnen worden gezongen) en een verkoelend zwembad. Daarnaast heeft het stel ook aan hun vrienden en familie gedacht. Zo zijn ze van plan om een grote buitenbar/barbecue aan te leggen, voor de ‘feesten, goede gesprekken en inspirerende ideeën.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Casa Flore (@casa.flore.ibiza)

Casa Flore kun je zelf ook huren

De grote renovatie moet nog plaatsvinden, maar via de Instagram-pagina van de Ibiza villa is alles op de voet te volgen. En er is goed nieuws. Word jij bij het zien van de foto’s namelijk een tikkeltje jaloers? Dan is het goed om te weten dat het duo op een gegeven moment ook van plan is om Casa Flore te gaan verhuren. Reden om de Instagram-pagina in de gaten te houden dus!

Je kan natuurlijk ook kiezen voor de grote villa op Ibiza om met 10 vrienden te huren voor €28 per persoon.