Een heus party island

Ibiza is een ideale bestemming voor een trip met je maten. Het feesteiland staat bekend om het onstuimige nachtleven, de vele luxe nachtclubs, hippe strandtenten en veel decadentie. En dat is voor bijvoorbeeld een weekje helemaal niet verkeerd. ’s Zomers doen de bekendste Dj’s en artiesten de uitgaansgelegenheden van het Spaanse eiland aan. Bovendien heeft het eiland door de ligging het zeer voordelige middellandse zee klimaat. Hierdoor ben jij gedurende de zomerperiode verzekerd van het allermooiste weer. Strakblauwe luchten, hagelwitte stranden, schaars geklede dames. Zie jij je al staan met een cocktail in de hand? Trommel dan negen vrienden en/of vriendinnen op, want in deze schitterende villa op Ibiza verblijf je al tegen 28 euro per nacht.

Villa Gausch

Het rijke nachtleven op Ibiza komt voort uit de hippiecultuur. Ook in het plaatsje Santa Eularia des Riu is die sterk aanwezig. Op zo’n 4 km van de lokale hippiemarkt kan jij hier een prachtige privé villa boeken. Villa Gausch is een schitterende, moderne en lichte villa met een groot zwembad in de tuin met een heerlijk terras. De villa op Ibiza biedt met vijf slaapkamers en drie badkamers ruimte aan tien personen. Deze luxe en riante villa ligt op 24 km van het dichtstbijzijnde vliegveld. Bovendien ligt de bushalte van Santa Eulalia op zo’n 1,9 kilometer en het strand op 2 kilometer.

Luxe alom

Deze villa op Ibiza heeft oppervlakte van 350 vierkante meter. Je hebt de beschikking over een riant terras, privé zwembad, parking, barbecue en modern tuinmeubilair. Wifi, satelliet-tv, een wasmachine en droger zijn allemaal aanwezig. Ook is de gehele villa voorzien van airconditioning, geen overbodige luxe natuurlijk. De villa begint bij een prijs van 1.940 euro per week. Omgerekend met zijn tienen is dat dus zo’n 27 euro per nacht. Uiteraard kunnen de prijzen van je week verschillen, maar boven de 4,500 per week komt het niet. Dat komt in het hoogseizoen neer op zo’n 64 per persoon per nacht. En dan zit jij wel met je maten in de zon op Ibiza.

Boeken doe je hier.

 

Iets meer geld te besteden? Dan is dit privé-eiland wel wat voor jou.