Wie is Juultje Tieleman en wat doet ze?

Juultje Tieleman werd op 7 juli 1999 geboren in Dirksland, een plaats in de Zuid-Hollanse gemeente Goeree-Overflakkee. Ze verkreeg landelijke bekendheid in 2016, toen ze een relatie kreeg met YouTuber Gio Latooy. In 2018 beëindigde het stel hun relatie, waarna Tieleman haar carrière op Instagram en YouTube voortzette. En niet zonder resultaat: sinds maart 2022 heeft Juultje Tieleman maar liefst een miljoen volgers op Instagram en zijn er 170.000 mensen geabonneerd op haar YouTube-kanaal.

Daarnaast neemt ze regelmatig modelklussen aan, bijvoorbeeld voor merken als Zalando en Hunkemöller. In 2019 was ze te zien in de Videoland-documentaire Ik Ben Influencer, waarin verschillende influencers een jaar lang worden gevolgd. Sinds 2020 is Tieleman ambassadeur van Stichting Free a Girl en in 2022 nam ze deel aan het 22e seizoen van Expeditie Robinson.

Juultje Tieleman deelt broekloze foto op Instagram

Sinds haar relatie met Latooy zit het Instagram-account van Tieleman in de lift en bereikte ze in 2022 een volgersaantal van maar liefst één miljoen. Hier verschijnen inmiddels regelmatig foto’s in lingerie, die ze promoot voor merken als Hunkemöller en Lounge Underwear als onderdeel van een betaald partnerschap. Zo plaatste ze onlangs al een video van Tieleman in een prachtige Hunkemöller-bikini en een foto in een engelachtig linergiesetje.

Vandaag plaatste Juultje weer een leuke foto op haar account, die duidelijk niks te maken heeft met een betaalde samenwerking. Er verschijnt namelijk een selfie op haar story, die voorzien is van de volgende tekst: “1000 kleren mee, draagt alleen een wit shirt in de vacay”. Aan die woorden is niets, maar dan ook helemaal niets, gelogen. Op de foto is te zien dat Tieleman enkel een wit t-shirt draagt in combinatie met een pet. Hierdoor trekt haar figuur alle aandacht van haar volgers. Ben je benieuwd naar de foto? Je kunt deze bekijken op het Instagram-account van Tieleman, maar natuurlijk hebben wij hem ook even voor je gearchiveerd:

Foto via Instagram Juultje Tieleman