De carrière van Douwe Bob

Douwe Bob Posthuma, alias Douwe Bob, werd geboren in 1992 te Amsterdam. In 2012 verwierf hij nationale bekendheid met zijn deelname aan het programma De beste Singer-songwriter van Nederland. In 2016 nam hij namens Nederland deel aan het Eurovisie Songfestival in de Zweedse hoofdstad Stockholm met het nummer Slow Down. Hij eindigde in de finale als 11e met een totaal van 153 punten.

Als je geen liefhebber bent van het Eurovisie Songfestival en zijn grootste televisie-optreden ooit aan je neus voorbij hebt laten gaan, dan ken je de zanger wellicht van zijn duet Hold Me, dat hij uitbracht samen met zangeres Anouk. Als je een fervent reclamekijker bent, dan ken je de zanger misschien van de Prijsvrij reclames en tegenwoordig is hij ook te zien én te horen in de reclame van D-reizen. Douwe Bob heeft twee dochters en een zoontje bij drie verschillende vrouwen en is verloofd met de moeder van zoon Elias. Daarnaast runde hij tot voor kort een restaurant aan het Van Limburg Stirumplein 20 in Amsterdam, maar dat staat nu te koop.

Het restaurant van Douwe Bob in Amsterdam staat te koop

In 2021 opende Douwe Bob samen met een partner met veel enthousiasme het restaurant Stevig in Amsterdam. Hij is hier echter blijkbaar snel op uitgekeken, want amper twee jaar later staat het restaurant alweer te koop. Misschien liepen de zaak niet goed genoeg of had je zanger het verkoop-virus onder de leden, aangezien hij onlangs ook al zijn eigen woning te koop zette.

Het restaurant biedt plaats aan 75 mensen en is voorzien van een terras. Er bevinden zich drie verschillende zitruimtes, een brede bar en een professionele open keuken in het pand en ook een grote opslagruimte is geïntegreerd. Restaurant Stevig staat te koop voor de vraagprijs van 225.000 euro k.k. en heeft een oppervlakte van 156 vierkante meter. Daarbij zul je echter nog wel een ruime vastgoed-huursom van 40.920 euro per jaar exclusief BTW moeten optellen. De horecazaak van Douwe Bob staat te koop aan het Van Limburg Stirumplein 20 in Amsterdam. Als je toevallig in de buurt bent kun je zelf een kijkje nemen en anders kun je hieronder de foto’s bekijken!