De verschillende moeders van de kinderen van Douwe Bob

In januari shockeerde Douwe Bob heel Nederland. Nadat zijn eerste dochtertje werd geboren, leek er tien dagen later nog één op de wereld te zijn gezet. Daarna bleek er weer een ander kindje op komst te zijn, houden jullie het nog bij? Toch willen we maar al te graag weten wie de moeders van deze kindjes zijn.

Loes van Delft

De naam Loes van Delft als één van deΒ babymomma’s van Douwe Bob is wel bekend. Hij maakte de komst van zijn eerste kindje bekend in juli tijdens een concert in Bloemendaal. “De hele wereld mag het weten. Er zit een hele lieve meid in het publiek, Loes van Delft heet ze. Die heeft een heel mooi baby’tje in haar buik en ik mag daar de vader van zijn.” Loes is een zeer succesvolle kunstenares en haar werk is in zowel binnen- als buitenland geΓ«xposeerd. De twee hebben geen relatie met elkaar, maar zijn op 9 december 2021 trotse ouders worden van hun dochtertje Bobby Lou.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Loes van Delft (@loesvandelft)

Anouk Elizabeth

Anouk Elizabeth en Douwe maakten in januari bekend ook ouders te worden van een zoontje. Ze hebben drie jaar geprobeerd zwanger te worden en in januari was Anouk al vijf maanden zwanger. Op dit moment hebben de twee geen relatie, maar ze houden wel heel veel van elkaar.

Sinds 2018 zijn de twee regelmatig bij en uit elkaar gegaan. Verder weten we helaas heel erg weinig over deze knappeΒ soon-to-be moeder. Ze houdt er niet van om in de spotlights te staan en houdt haar hele (sociale media)leven dan ook afgeschermd voor de buitenwereld. Als we doorrekenen en ze in januari vijf maanden zwanger was, dan is de kans groot dat de dame in de aankomende weken gaat bevallen.

Mama nummer 3

Last but not least, hebben we mama nummer 3. Zo noemen we haar omdat de identiteit van deze dame bij ons onbekend is. Zelf had de zanger de kans niet om het nieuws naar buiten te brengen, want roddelkoningin Yvonne Coldeweijer sloeg haar slag.

Laten kwam Douwe Bob zelf met een reactie waarin hij inderdaad toegaf vader te zijn geworden van een tweede dochtertje. “Het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje.” Er zijn een aantal afspraken gemaakt met de moeder van het meisje. De zanger zou zichzelf op de achtergrond houden als vader, maar hij zou zeker niet weglopen voor zijn verantwoordelijkheid. Naar eigen zeggen is hij nog heel erg op zoek naar het vinden van de juiste weg in dit vaderschap. “Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft.”