Loes van Delft is zwanger van Douwe Bob

De dame die zwanger is van Douwe Bob is de 30-jarige Loes van Delft. Ze is op 1 april 1991 geboren in Drunen. Ze heeft een opleiding gevolgd aan het Sint Lucas. Loes van Delft is ondertussen een populaire kunstenares onder de kenners. Ze nam deel van het prestigieuze Art Basel in Miami Beach. Hierna volgden verschillende internationale exposities in bijna alle Europese landen en in Zuid-Afrika en Australië. De werken van Loes van Delft hingen zelfs tussen de grote namen, zoals Banksy (de kunstenaar met dat versnipperde schilderij). Ook op social media doet ze het goed. Op het moment van schrijven heeft ze maar liefst 106 duizend volgers op Instagram die haar kunstwerken aanschouwen.

Douwe Bob maakte de zwangerschap bekend toen hij op het podium stond van het openluchttheater Caprera. Hij vertelde dat Loes in de zaal zat en zwanger is van hem en dat hij ontzettend trots is dat ze samen een dochtertje krijgen, hierna droeg hij zijn nummer op aan de toekomstige baby. Chapeau Douwe!

Afgelopen week maakte de moeder van het kindje bekend dat ze een meisje zouden krijgen en dat ze nog nooit zo gelukkig is geweest. Dit liet ze allemaal weten via Instagram met foto’s van haar babybuik én van Douwe Bob. Toch lieten de twee al snel weten dat ze geen relatie met elkaar hebben, maar wel op goede voet staan met elkaar. Dat laatste is ook wel te zien aan de foto’s die ze heeft gedeeld op het social media platform.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Loes van Delft (@loesvandelft)

Hieronder een aantal foto’s van de Instagram van Loes van Delft:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Loes van Delft (@loesvandelft)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Loes van Delft (@loesvandelft)