Houdingen en gezichtsuitdrukkingen om goed op de foto te staan

Hieronder worden drie houdingen en uitdrukkingen genoemd om goed op de foto te staan. Mocht je echt moeite hebben om te poseren, dan raden we nummer 2 zeker aan. Daar kan weinig fout gaan.

 

1. Serieus kijken op de foto

Voor een man is een serieuze blik de beste optie voor een gezichtsuitdrukking op een foto. Dit straalt zelfvertrouwen en mannelijkheid uit. Houd de lippen op elkaar en bijt je tanden op elkaar voor een extra scherpe kaaklijn, dit vinden vrouwen vaak aantrekkelijk. Buig je hoofd een beetje, niet te veel, en kijk met een serieuze blik de camera in. Vind je in de camera kijken nog te ongemakkelijk, dan kan je altijd nog wegkijken of een zonnebril opzetten.

2. Kijk weg voor de foto

Het wegkijken op een foto maakt het erg interessant. Naast dat het de foto interessant maakt, is het ook nog is de pose die het minst ongemakkelijk is. Je bent bezig en hoeft de camera niet in te kijken. Voor mannen is dit een pose voor wanneer je net een nieuwe haircut hebt. Dit mag je best laten zien.

3. Kijk weg en lach leuk

Ook bij deze laatste houding en gezichtsuitdrukking komt de wegkijk weer te pas. Dit is een terugkomend element dat het altijd goed doet. Bij deze pose voeg je er alleen nog een ontzettend leuke lach aan toe. Door te lachen op een foto laat je zien dat je in bent voor leuke dingen en positief in het leven staat. Probeer dus wat vaker te lachen op je volgende Instagram-foto’s.