Huis met café in Loon op Zand staat te koop

Deze woning in het Noord-Brabantse Loon op Zand is zeker uniek. Op de begane grond vind je namelijk een bruin café: een gezellig café met een donkere uitstraling en meubels. Het gebouw komt uit 1965 en ligt op loopafstand van het centrum van het dorp. Het totale oppervlak van het gebouw is 120 vierkante meter. Het café staat nu te koop op Funda.

 

De voorkant van het gebouw is gemaakt van glanzend bruin steen. Door de voordeur kom je eerst de entree binnen, die leidt naar de open caféruimte. Naast het gebouw is een smal steegje met een poort.

funda bruin cafe te koop loon op zand

Op de benedenverdieping vind je het café. Met rode vloeren en veel houtkleur heeft het een warme uitstraling. In de huidige indeling is er afgezien van de bar ook nog een zithoek met een bank. Verder is er een doorgang naar de keuken en de wc’s. De keuken is niet bepaald modern en kan wel een opknapbeurt gebruiken, maar het heeft wel dezelfde stijl als het café.

Via een met rood bekleedde trap ga je naar de bovenverdieping. Er zijn in totaal drie slaapkamers en een badkamer. Bij de eerste oogopslag lijkt het alsof de slaapkamers ingericht zijn voor bepaalde doeleinden, maar laten we daar maar niet verder op ingaan. Ook vind je op deze verdieping een douche, bad, wc en wastafel. Een van de kamers is momenteel fel gekleurd met roze muren en vloerbedekking en een op de Griekse oudheid gebaseerde muurtekening. Het bad zit niet in de badkamer, maar is te vinden in een nis in een van de andere slaapkamers.

slaapkamer funda cafe woning

Wat kost het huis inclusief café?

De woning staat te koop voor slechts €425.000. Er moet natuurlijk nog wel heel wat aan het interieur gebeuren. Momenteel valt het bestemmingsplan van de woning nog binnen ‘cultuur en ontspanning’, maar de gemeente is bereid om te helpen een nieuwe bestemming toe te wijzen, bijvoorbeeld wonen of kamerverhuur. Daarom is de verkoop van het café wel vooral gericht op investeerders en aannemers.

Bekijk hieronder meer foto’s van het café en de woning (Funda):

zithoek woning cafe te koopkeuken loon op zand fundaunieke vondst te koop bad