Ter gelegenheid van Pride Amsterdam en de beroemde Canal Parade introduceert Booking.com het Pride Amsterdam Canal ‘SWEET’ Weekend. Met als missie om het voor iedereen makkelijker te maken om de wereld te ervaren, ongeacht van wie ze houden of hoe ze zich identificeren, en als hoofdsponsor van Pride Amsterdam, biedt Booking.com één ​​gelukkig paar een onvergetelijke Canal Parade-ervaring tijdens het slotweekend van Pride Amsterdam van 4 tot 6 augustus. Deze exclusief te boeken unieke ervaring is inclusief een verblijf van twee nachten in het brugwachtershuisje van SWEETS hotel ‘Amstelschutsluis’, midden op de Amstel en in het hart van de weekendvieringen. Ter gelegenheid van Pride Amsterdam wordt het brugwachtershuisje onder andere aangekleed met prachtige portretten van bekende LHBTI+ gezichten, allemaal gemaakt door LGBTQ+-fotograaf Cyriel Jacobs, oprichter van Stunnin, het eerste drag magazine van Nederland.

https://www.booking.com/hotel/nl/the-ultimate-canal-parade-experience.nl.html

De twee gasten worden per boot met een privé kapitein naar hun unieke suite op het water gebracht, waar ze worden verwelkomd door het Peruaans-Nederlandse drag-icoon en Booking.com Travel Proud-ambassadeur Envy Peru. Beide gasten krijgen ook van haar een privé makeup tutorial, waarin ze tips en tricks deelt om de ultieme Pride Amsterdam-look te creëren. Nadat alle glitter en glamour is aangebracht, krijgen de gasten een persoonlijke fotoshoot met Cyriel Jacobs, met de Amstel als achtergrond, om deze once-in-a-lifetime ervaring vast te leggen. Vervolgens worden de gasten opgehaald door hun privé kapitein die hen naar één van de allereerste Travel Proud-gecertificeerde accommodaties wereldwijd, Sofitel Legend The Grand Amsterdam, brengt. Hier zullen zij eerst genieten van een exclusieve expositie met iconische modeartikelen van een aantal beroemde Nederlandse dragqueens, om vervolgens te genieten van een culinaire ervaring in het bekende restaurant van het hotel Bridges. Dag twee begint met ontbijt op bed met uitzicht op de grachten, om vervolgens naar het VIP-deck aan de overkant te gaan waar zij exclusief toegang toe hebben, de beste plek in Amsterdam om de kleurrijke Canal Parade in je op te nemen.

image5 Pride amsterdam booking.com 2023

Als onderdeel Booking.com’s missie om het voor iedereen makkelijker te maken om de wereld te ervaren, introduceerde het bedrijf in 2021 het Travel Proud-programma. Het programma is ontworpen om accommodatiepartners van het bedrijf te ondersteunen met gratis inclusieve gastvrijheidstraining. Niet alleen helpt deze training de specifieke uitdagingen waar LGBTQ+-reizigers mee worden geconfronteerd te begrijpen, ook helpt het te begrijpen wat er gedaan kan worden om elke gast zich meer welkom te laten voelen, ongeacht waar ze vandaan komen, van wie ze houden of hoe ze zich identificeren. Het programma is wereldwijd beschikbaar in het Engels, Italiaans, Frans, Spaans, Braziliaans-Portugees en Duits, met minstens één keer per week trainingssessies in alle talen. Er zijn nu wereldwijd meer dan 35.000 gecertificeerde accommodaties op Booking.com, waaronder meer dan 570 in Nederland, met gastvrije Travel Proud-verblijven in 122 landen en gebieden en meer dan 9.000 steden.

Pride amsterdam booking.com 2023
Arjan Dijk, CMO en Senior Vice President bij Booking.com: “Als homoseksuele man is Pride Amsterdam een ​​moment dat mij na aan het hart ligt. Het is een kans voor ons en onze regenbooggemeenschappen om de vooruitgang die we samen hebben gemaakt te vieren. Ook ben ik me zeer bewust van het werk dat nog moet worden gedaan om overal acceptatie en gelijkheid te creëren voor LHBT’ers, en dit is iets waar wij dan ook nog meer bewustzijn voor willen creëren, onder andere door onze voortdurende samenwerking met COC Nederland. Ik ben enorm trots dat Booking.com een ​​rol speelt bij het doorbreken van een aantal van die barrières en het dichter bij elkaar brengen van mensen, ongeacht van wie ze houden of hoe ze zich identificeren.”

Envy Peru, Travel Proud Ambassador van Booking.com: “Of ik nu in of uit drag ben, ik ben 100% van de tijd queer en erken de uitdagingen waarmee we in onze gemeenschap nog steeds worden geconfronteerd om ons echt welkom en overal geaccepteerd te voelen. Ik geloof echt in het werk dat Booking.com doet met hun accommodatiepartners en ik ben ontzettend blij om voor het tweede jaar op rij Travel Proud-ambassadeur te zijn. Daarnaast kijk ik er ontzettend naar uit om een bijdrage te leveren aan deze once-in-a-lifetime-experience en een aantal speciale Pride-herinneringen te creëren voor een paar gelukkige reizigers.”

Het Pride Amsterdam Canal ‘SWEET’ Weekend van twee nachten is exclusief beschikbaar voor één gelukkig paar boekers van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 6 augustus 2023 voor een totaalbedrag van slechts € 20,23, ter ere van de Canal Parade van dit jaar. De ervaring is exclusief te boeken op Booking.com op 31 juli 2023 om 10:00 uur Nederlandse tijd op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Bekijk deze link voor meer informatie over het Booking.com Pride Amsterdam Canal ‘SWEET’ Weekend en om deze op 31 juli te boeken,