Wie is Marit Beets?

De 23-jarige Marit Beets komt uit Volendam en er is een kans dat zij jou al bekend voorkomt. In 2020 deed Marit mee aan het televisieprogramma Love Island. Uiteindelijk heeft zij hier de liefde niet gevonden, maar heeft ze ons hart wel gestolen met haar spontaniteit en waanzinnige uiterlijk. Het verbaast ons dan ook niet dat Marit door het dagelijks leven gaat als succesvol model. Zo heeft zij al verschillende missverkiezingen op haar naam staan, werd zij onder andere 2nd runner up Miss Cosmopolitan World 2019 en werd zij het afgelopen jaar nog Miss Grand Netherlands 2022. De knappe brunette vertegenwoordigde ons land dan ook op de Miss Grand International in Indonesië. Een prestatie om trots op te zijn.

Verder staat Marit ook regelmatig voor de lens voor merken als Hunkemöller, Sapph Lingerie en Rosea Rose en hiervan deelt zij dan ook regelmatig het resultaat op Instagram, welke prachtig zijn.

De knappe brunette op Instagram

Wij zijn niet de enigen die het warm krijgen van deze Nederlandse schone. Marit is namelijk ook actief op sociale media en hier gaat zij dan ook niet onopgemerkt voorbij. Inmiddels heeft zij ruim 25 duizend volgers op Instagram, die zij veelal voorziet van mooie kiekjes in bikini of tijdens haar avonturen tijdens de verschillende missverkiezingen. Maar naast alle prachtige plaatjes durft Marit ook haar onzekerheden met haar volgers te delen. Zo laat zij zien dat zij last heeft van acne en laat zij haar volgers zien hoe zij hiermee omgaat. Wij vinden het heel erg dapper dat ze hier zo open over durft te zijn en hierdoor vinden wij haar alleen nog maar mooier. Zie hieronder een aantal van onze favoriete plaatjes van Marit Beets:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marit Beets (@maritbeets)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marit Beets (@maritbeets)