De turbulente leven van de zanger

We komen toch nog even terug op waarom Douwe nu eigenlijk in het nieuws is gekomen. Zoals je misschien wel weet heeft Douwe Bob de laatste jaren veel meegemaakt. Hij vond het belachelijk dat destijds een QR-code verplicht was en kwam zodanig ‘in opstand’ dat hij gestopt is met zijn band. In deze tijd werd hij ook een bioscoop uitgestuurd omdat hij dus geen QR-code had. Ook is hij vaker in het nieuws gekomen omdat hij vader is geworden. En maar liefst niet één keer, maar twee keer. Deze kinderen heeft hij bij verschillende moeders.

Nu hij vader is geworden, heeft zijn leven een switch gemaakt. Hij is niet langer meer verantwoordelijk voor zichzelf, maar ook voor zijn kids. Naast het drukke vaderschap probeert hij zichzelf ook nog eens goed fit te houden. Onlangs stond Douwe Bob op de cover van Men’s Health en verbaasde hij vriend en vijand met een ongelofelijk fit lichaam.

Douwe Bob zet zijn woning te koop

Douwe woont in een erg uniek huis. Het is een soort loft met veel artistieke spullen. Het hele huis hangt vol met vette schilderijen en overal zie je kleuren en unieke meubels. Je zou het eigenlijk wel een soort hippie huis kunnen noemen. De loft heeft in principe twee verdiepingen. Alleen het kantoor bevindt zich op de tweede verdieping. Je kunt naar het kantoor via een mooie metalen kronkelende trap. Beneden vind je de woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Het is dan ook een echt vrijgezellenappartement.

Douwe wil verhuizen omdat hij samen met zijn verloofde Anouk samen wil gaan wonen. Samen met Anouk heeft hij een zoontje Elias. Ze willen met z’n tweeën een nieuwe leven op bouwen en hoe doe je dat beter dan samenwonen? Douwe kocht in 2016 het huis voor de prijs van 425.000 euro. Hij heeft er toen een hypotheek op gevestigd van 1 miljoen euro. Nu verkoopt hij zijn huis voor 1,5 miljoen. Ben je benieuwd naar de foto’s? Kijk hieronder of kijk op de site van BekendeBuren:

unieke woning douwe bob

unieke woning douwe bob