De carrière van Douwe Bob

Douwe Bob is een Nederlandse singer-songwriter. In 2016 heeft hij voor Nederland meegedaan aan het Eurovisiesongfestival met het nummer Slow down. Hij eindigde op de elfde plek met dit nummer. Dit is dan ook vast wel het nummer waarvan je deze artiest kent. Al sinds dat hij klein is maakt hij muziek en heeft zich over de jaren heen laten inspireren door country en jaren ’60 en ’70 muziek.

 

De afgelopen jaren is Douwe veel in het nieuws gekomen door zijn veelvuldige ouderschap. Zo heeft hij kinderen bij drie verschillende vrouwen. Hij heeft via social media laten blijken dat hij dit ook niet vreemd vindt. Zo heeft Douwe Bob een tijd terug een reactie onder het AD geplaatst van een post over Nick Cannon. Deze post ging over dat Nick voor de vierde keer in vier maanden vader werd. Douwe reageerde met de zelf-spottende zin: “ik moet aan de bak.”

Douwe Bob nu op de cover van Men’s Health

Op dit moment vind je hem dus voor op de cover. En niet zomaar, maar extreem fit. Men’s Health vertelt dat Douwe zich tijdens de feestdagen enorm heeft volgepropt. Na de feestdagen is hij hard begonnen met trainen, zodat hij op deze manier op de cover kon staan. Voor het interview hebben ze Douwe van compleet verschillende kanten gezien. Tijdens het eerste interview in het café Hermes (waar hij vaak tijd met zijn vader doorbracht), leek het eigenlijk meer op een borrel in plaats van een serieus interview. Hierna spraken ze Douwe toen hij een gemberthee dronk en vertelde hij openlijk over zichzelf. Hierdoor kun je zien dat Douwe een échte man met karakter is.

Ben je benieuwd naar de cover? Deze vind je hieronder:

De covers van Men’s Health in het verleden

Het is ook niet gek dat Douwe Bob graag op deze manier op de cover van Men’s Health wilde staan. Als je kijkt naar alle covers de Men’s Health ooit gehad heeft, zie je alleen maar mannen met enorme spieren. Een half jaar geleden stond Kaj Gorgels op de cover van Men’s Health, eveneens enorm afgetraind.