Juultje Tieleman is geen onbekende meer

De 23-jarige Juultje Tieleman heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Deze prachtige dame doet heel veel mannenharten sneller kloppen met haar carrière als influencer. Zo deelt zij regelmatig bloedmooie en pittige plaatjes met haar ruim één miljoen volgers op Instagram, waarbij zij maar al te graag in schaars gekleed voor de camera verschijnt. Eerder showde zij al haar killerbody in Tanzania en verraste zij ons met een engelachtig lingeriesetje. Met zulke foto’s weet de blondine maar al te goed wat voor effect dit op ons heeft en daarom heeft zij nu een prachtige video geplaatst, waarop te zien is dat zij zich meer dan comfortabel voelt in haar nieuwe Hunkemöller-bikini.

Haar nieuwe Hunkemöller-bikini

Juultje Tieleman voelt zich in de video op Instagram als een zeemeermin in haar nieuwe Hunkemöller-bikini. Zo poseert zij zittend in het water en wordt haar prachtige lichaam door het zonnetje dat op haar schijnt nog maar eens extra goed benadrukt. Wij krijgen het echt ontzettend warm na het zien van deze video en zouden dat ook met liefde bij haar het water induiken om af te koelen.

Dat de video van Juultje niet alleen goed in de smaak valt bij ons, maar ook bij haar fans is duidelijk. Inmiddels heeft de video zo’n 47.000 likes weten te verzamelen. Kortom, haar vriend Koen van Heest mag zijn handen dichtknijpen met zo’n bloedmooie vriendin, want voor haar staan duizenden mannen in de rij. Zie hieronder de desbetreffende video van Juultje Tieleman in haar nieuwe Hunkemöller-bikini en vergeet vooral niet op volgen te klikken, zodat je Juultje haar bizar knappe posts dagelijks voorbij kunt zien komen op jouw tijdlijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)