Juultje Tieleman heeft een aardige carrière opgebouwd

De 23-jarige Juultje Tieleman heeft een aardige carrière opgebouwd op social media. Zo had zij van jongs af aan al een groot aantal volgers, maar brak zij pas echt door toen zij een relatie kreeg met een van de bekendste YouTubers van Nederland, Gio Latooy. Uiteindelijk hield deze relatie niet lang stand, maar daar heeft de blondine carrière wise niks van gemerkt.

Ze begon haar eigen YouTube-kanaal, waar zij inmiddels 174.000 abonnees heeft weten te verzamelen. Wij begrijpen wel waarom mensen ervoor kiezen om haar vlogs te bekijken. Haar prachtige blonde lokken in combinatie met haar droge humor zorgt voor heerlijke video’s. Niet voor niets staat Juultje dan ook al vijf jaar op rij in de FHM 500 mooiste vrouwen van Nederland.

De blondine schittert in Hunkemöller lingerie op Instagram

Juultje Tieleman heeft dus al enorm veel bereikt, maar ook op Instagram is zij bij veel mannen niet meer weg te denken van hun tijdlijn. Ze heeft op Instagram namelijk ruim één miljoen volgers en deze verwent zij regelmatig met haar uitdagende foto’s in lingerie of bikini. Nu is het weer raak en is de blondine aan het genieten tijdens haar vakantie op het Italiaanse eiland Sicilië, waar zij onlangs een rits aan foto’s heeft gedeeld met haar volgers.

Op deze foto’s is zij onder andere in verschillende bikini’s is te bewonderen, maar trekt vooral de eerste foto onze aandacht. Hier is Juultje Tieleman te bewonderen in een spannend lingeriesetje. Wij krijgen er een beetje een engelachtig gevoel van en dat gevoel delen veel mannen ongetwijfeld met ons. Zo heeft de foto inmiddels al ruim 84.000 likes en zo’n 200 lovende reacties. Dat aantal zal de komende dagen waarschijnlijk alleen nog maar blijven groeien. Zie hieronder de desbetreffende foto van Juultje Tieleman in haar engelachtige lingeriesetje op Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)