De carrière van Dionne Slagter

Dionne Slagter is een 32-jarige youtuber. In 2011 besloot de blondine een YouTube-kanaal te starten onder de naam Dionnetje1990 en twee jaar later besloot ze die te veranderen naar OnneDi. Haar bekendheid groeide al snel waardoor ze uiteindelijk samenwerkte met andere YouTubers zoals Dylan Haegens, Furtjuh en Kalvijn.

Een bekende serie op haar YouTube kanaal is Leuk of Meuk. In deze afleveringen probeert ze verschillende speelgoed en gadgets uit om het vervolgens te beoordelen. Ook heeft de blondine in verschillende Nederlandse films gespeeld zoals Kappen!, 100% Coco en De Familie Slim. Kortom, Dionne is een hardwerkende businessvrouw.

Ze geeft haar Mini Cooper een volledige upgrade

Dionne Slagter heeft recent haar auto – een Mini Cooper – een prachtige kleur gegeven, namelijk donkergroen. Op de foto ontvangt ze duizenden likes  en tientallen positieve reacties. ‘Wat een plaatje🟢👌🟢👏’ ‘Wauuww! Ik vond die vorige ook prachtig maar deze is ook super mooi! 🤩echt een upgrade’ ‘OH MIJN GODDDDD wat een prachtige kleur bro’, reageren drie van haar volgers.

Op de meest recente video is te zien hoe de auto er eerst uitzag. Dit kun je pas echt een upgrade noemen. Zie hieronder het Instagram-bericht met de beelden:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door OnneDi – Dionne Slagter (@onnedi)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door OnneDi – Dionne Slagter (@onnedi)