De auto van Dionne Slagter krijgt een make-over

Dionne Slagter is ook wel bekend onder haar YouTube-naam Onnedi. In 2011 begon Dionne met haar kanaal. Deze begon onder de naam ‘Dionnetje1990’ en later heeft ze deze naam gewijzigd naar ‘Onnedi’. Haar publiek bestaat vooral uit kijkers tussen de acht en zestien jaar. Ze heeft in haar YouTube verleden veel samenwerkingen gehad met onder anderen bekende YouTubers, zoals Kalvijn en Dylan Haegens. Een van de bekendste series op haar kanaal is Leuk of Meuk. Hierin beoordeelt ze speelgoed en gadgets. Naast het maken van video’s is Dionne Slagter ook succesvol geweest als zangeres en auteur. Zo bracht ze in 2016 onder de naam OnneDi een boek uit.

Dionne Slagter heeft in haar YouTube-verleden veel samenwerkingen gehad. Ook nu is dat nog het geval. Samen met het nieuwe programma op Primevideo, Dutch Wheels, heeft zij haar auto een metamorfose gegeven. Haar mini verandert van een vlakke saaie kleur naar een Galaxy auto, zoals Dionne het zegt. ‘Ik ging van een poepkleur, naar Galaxy’. Samen met Absolute Motors heeft Dionne nu een gloednieuwe auto. Bekijk hieronder de auto van Dionne Slagter in een gloednieuw jasje.

In het nieuwe programma op Primevideo, Dutch Wheels, werkt het team van Absolute Motors zich in het zweet voor de klanten in binnen en buitenland. Ze werken bijvoorbeeld aan de Lamborghini van DJ R3HAB in Dubai, de auto van Justin Kluivert, maar ook zijn ze dichter bij huis actief. Zo nemen ze de wagens van Frans Duijts, Jessie Maya en nu ook Dionne onder handen.