De carrière van Martijn Krabbé

Martijn Krabbé is een 55-jarige radio- en televisiepresentator. Martijn zijn mediacarrière ging van start toen hij 19 jaar oud was en begon bij TROS. Later presenteerde hij bij RTL 4 onder meer programma’s zoals In Holland staat een huis, Idols en Dancing on Ice. Ook heeft hij van 1986 tot 1993 te horen op de radio als presentator voor de programma’s Mega Top 50, Wereldhits, Dancetrax, Nachtwacht en Nationale Hitparade. Gezien zijn status als presentator is ook niet gek dat het salaris van Martijn Krabbe zo hoog is.

De Nederlandse presentator woont tijdelijk op een woonboot

Martijn Krabbé woont dit jaar gedwongen op een woonboot omdat zijn huis gerenoveerd wordt door Bob Sikkes, zijn collega van het programma Kopen Zonder Kijken. Natuurlijk is het dan wel een beetje lastig om in een huis te blijven wonen dat nu volledig op zijn kop staat. In eerste instantie zou alleen de keuken verbouwd worden zodat de presentator zijn grote hobby nog beter kan beoefenen.

Martijn is gespot terwijl hij wat spullen naar zijn nieuwe woongelegenheid aan het brengen was, zoals zijn golfset. Hij kan misschien nu niet in zijn vertrouwde huis wonen, maar de woonboot van Martijn Krabbé ziet er ook zeker niet slecht uit. Bekijk de foto’s op Bekende Buren.