Martijn Krabbé en Nederlandse tv is als pannenkoeken met stroop, chocolademelk met slagroom en haring met uitjes: ze kunnen niet zonder elkaar. De man is al ruim twintig jaar te zien op de Nederlandse tv en dat heeft hem geen windeieren gelegd.

 

Het salaris van Martijn Krabbé

Niet vreemd, want hij komt uit een gezin waar al veel sterren zitten. Zo is hij een zoon van regisseur Jeroen Krabbé. Op jonge leeftijd kwam Martijn dan ook al bij de TROS terecht. Al vlug belandde hij bij RTL en daar werd hij een van de bepalende gezichten. Zo ging hij programma’s zoals Idols presenteren en is daardoor hét gezicht van RTL op de zaterdagavond. Op financieel vlak werd hij hier rijkelijk voor beloond. Zijn salaris werd een paar jaar geleden geschat op 1,1 miljoen euro per jaar. Martijn Krabbé heeft dit salaris mede te danken aan de Postcode-loterij. Doordat hij het gezicht van deze loterij wordt krijgt hij een extra gage. Als je loten koopt bij de Postcode-loterij dan betaal je ook deels het salaris van Martijn Krabbé.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martijn Krabbé (@martijn_krabbe)

Eigen bedrijf

Daarnaast heeft Martijn Krabbé ook een eigen bedrijfje (Timber BV) dat beschikt over een eigen vermogen van 4 ton. Hij biedt hier zichzelf aan om bijvoorbeeld praatjes te geven op een bedrijfsevent. Hiervoor vraagt hij bedragen tussen de 8.000 en 12.000 euro. Toch lekker bijverdienen als extraatje.

Vermogen van Martijn Krabbé

Martijn Krabbé beschikt over verschillende woningen. Zo heeft hij een bewogen huwelijk en heeft daardoor vaak verschillende woningen nodig. Hij heeft samen met zijn gezin een woning betrokken van 1,6 miljoen euro. Daarnaast heeft hij ook een appartement in Amsterdam gekocht toen zijn huwelijk op de klippen liep. Hier heeft hij goed mee geboerd. In 2018 had hij al een overwaarde van een half miljoen euro. Ook rijdt hij graag in dure auto’s. Vaak wordt hij gezien in een Range Rover. Het totale vermogen van Martijn Krabbé wordt geschat op 4 miljoen euro.